HOME > Detail View

Detail View

합리적인 조세부과와 조세의 공평성을 달성하기 위한 연구

합리적인 조세부과와 조세의 공평성을 달성하기 위한 연구 (Loan 1 times)

Material type
단행본
Personal Author
김광윤, 책임연구 심충진, 연구 이영환, 연구
Title Statement
합리적인 조세부과와 조세의 공평성을 달성하기 위한 연구 / 김광윤 책임연구 ; 심충진, 이영환 공동연구
Publication, Distribution, etc
서울 :   미래한국재단,   2012  
Physical Medium
vi, 197 p. : 도표 ; 24 cm
Series Statement
연구보고서 ;12-04
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 194-197
000 00779namcc2200253 c 4500
001 000045742184
005 20130319102537
007 ta
008 130308s2012 ulkd b 000c kor
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 336.2009519 ▼2 23
085 ▼a 336.200953 ▼2 DDCK
090 ▼a 336.200953 ▼b 2012z2
245 0 0 ▼a 합리적인 조세부과와 조세의 공평성을 달성하기 위한 연구 / ▼d 김광윤 책임연구 ; ▼e 심충진, ▼e 이영환 공동연구
260 ▼a 서울 : ▼b 미래한국재단, ▼c 2012
300 ▼a vi, 197 p. : ▼b 도표 ; ▼c 24 cm
490 1 0 ▼a 연구보고서 ; ▼v 12-04
504 ▼a 참고문헌: p. 194-197
700 1 ▼a 김광윤, ▼e 책임연구 ▼0 AUTH(211009)97842
700 1 ▼a 심충진, ▼e 연구
700 1 ▼a 이영환, ▼e 연구
830 0 ▼a 연구보고서 (미래한국재단) ; ▼v 12-04
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 336.200953 2012z2 Accession No. 111689656 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

나성린 (2022)
Eichengreen, Barry J (2021)
임봉욱 (2022)