HOME > Detail View

Detail View

インタ-ネットと「世論」形成 : 間メディア的言說の連鎖と抗爭

インタ-ネットと「世論」形成 : 間メディア的言說の連鎖と抗爭

Material type
단행본
Personal Author
遠藤薰, 1952-, 編 桃塚薰, 著 高橋悅子, 著 植村八潮, 著 김상집 金相集, 著 齋藤皓太, 著 木本玲一, 著 高原基彰, 著 西村博之, 著
Title Statement
インタ-ネットと「世論」形成 : 間メディア的言說の連鎖と抗爭 / 遠藤薰 編著
Publication, Distribution, etc
東京 :   東京電機大學出版局,   2004   (2009)  
Physical Medium
vii, 351 p. : 揷畵, 圖表 ; 22 cm
ISBN
9784501620509
General Note
執筆者: 遠藤薰, 桃塚薰, 高橋悅子, 植村八潮, 金相集, 齋藤皓太, 木本玲一, 高原基彰, 西村博之  
Bibliography, Etc. Note
參考文獻(p. [337]-348)と索引收錄
Subject Added Entry-Topical Term
Internet -- Japan -- Public opinion Mass media and public opinion -- Japan
000 01479namcc2200445 c 4500
001 000045722481
005 20121009221632
007 ta
008 121008s2004 ja ad b 001c jpn
020 ▼a 9784501620509
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 302.2310952 ▼2 23
085 ▼a 302.2310952 ▼2 DDCK
090 ▼a 302.2310952 ▼b 2004
245 0 0 ▼a インタ-ネットと「世論」形成 : ▼b 間メディア的言說の連鎖と抗爭 / ▼d 遠藤薰 編著
246 3 ▼a Intanetto to "yoron" keisei : ▼b kan media-teki gensetsu no rensa to koso
260 ▼a 東京 : ▼b 東京電機大學出版局, ▼c 2004 ▼g (2009)
300 ▼a vii, 351 p. : ▼b 揷畵, 圖表 ; ▼c 22 cm
500 ▼a 執筆者: 遠藤薰, 桃塚薰, 高橋悅子, 植村八潮, 金相集, 齋藤皓太, 木本玲一, 高原基彰, 西村博之
504 ▼a 參考文獻(p. [337]-348)と索引收錄
650 0 ▼a Internet ▼z Japan ▼x Public opinion
650 0 ▼a Mass media and public opinion ▼z Japan
700 1 ▼a 遠藤薰, ▼d 1952-, ▼e
700 1 ▼a 桃塚薰, ▼e
700 1 ▼a 高橋悅子, ▼e
700 1 ▼a 植村八潮, ▼e
700 1 ▼a 김상집 ▼g 金相集, ▼e
700 1 ▼a 齋藤皓太, ▼e
700 1 ▼a 木本玲一, ▼e
700 1 ▼a 高原基彰, ▼e
700 1 ▼a 西村博之, ▼e
900 1 0 ▼a 木本玲一, ▼e
900 1 0 ▼a Endo, Kaoru, ▼e
900 1 0 ▼a Uemura, Yashio, ▼e
900 1 0 ▼a Kim, Sang-chip, ▼e
900 1 0 ▼a Kimoto, Reiichi, ▼e
900 1 0 ▼a Takahara, Motoaki, ▼e
900 1 0 ▼a Nishimura, Hiroyuki, ▼e
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 302.2310952 2004 Accession No. 111676457 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

탁재택 (2022)
Beck, Ulrich (2022)
Littlejohn, Stephen W (2021)