HOME > Detail View

Detail View

Le nouvel esprit de la démocratie : actualité de la démocratie participative

Le nouvel esprit de la démocratie : actualité de la démocratie participative (Loan 2 times)

Material type
단행본
Personal Author
Blondiaux, Loïc.
Title Statement
Le nouvel esprit de la démocratie : actualité de la démocratie participative / Loïc Blondiaux.
Publication, Distribution, etc
[Paris] :   Seuil,   c2008.  
Physical Medium
109 p. ; 21 cm.
Series Statement
La République des idées
ISBN
9782020966757
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references.
Subject Added Entry-Topical Term
Deliberative democracy. Political participation.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045719215
005 20160531100532
008 120907s2008 fr b 000 0 fre
010 ▼a 2008444579
020 ▼a 9782020966757
035 ▼a (KERIS)REF000015116852
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d 211009
050 0 0 ▼a JC423 ▼b .B593 2008
082 0 4 ▼a 321.8 ▼2 22
084 ▼a 321.8 ▼2 DDCK
090 ▼a 321.8 ▼b B654n
100 1 ▼a Blondiaux, Loïc.
245 1 3 ▼a Le nouvel esprit de la démocratie : ▼b actualité de la démocratie participative / ▼c Loïc Blondiaux.
260 ▼a [Paris] : ▼b Seuil, ▼c c2008.
300 ▼a 109 p. ; ▼c 21 cm.
490 1 ▼a La République des idées
504 ▼a Includes bibliographical references.
650 0 ▼a Deliberative democracy.
650 0 ▼a Political participation.
830 0 ▼a République des idées.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 321.8 B654n Accession No. 111674565 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields