HOME > Detail View

Detail View

商法講義 第13版

商法講義 第13版 (Loan 28 times)

Material type
단행본
Personal Author
이철송 李哲松
Title Statement
商法講義 / 李哲松 著
판사항
第13版
Publication, Distribution, etc
서울 :   博英社,   2012  
Physical Medium
xxx, 1317 p. : 삽화 ; 25 cm
ISBN
9788964542583
General Note
부록: 民法의 基礎理論  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌(p. xxix)과 색인수록
000 00695camcc2200253 c 4500
001 000045702238
005 20120420195754
007 ta
008 120419s2012 ulka b 001c kor
020 ▼a 9788964542583 ▼g 93360
035 ▼a (KERIS)BIB000012743226
040 ▼a 211023 ▼c 211023 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 346.51907 ▼2 22
085 ▼a 346.5307 ▼2 DDCK
090 ▼a 346.5307 ▼b 2012z9
100 1 ▼a 이철송 ▼g 李哲松 ▼0 AUTH(211009)54468
245 1 0 ▼a 商法講義 / ▼d 李哲松 著
250 ▼a 第13版
260 ▼a 서울 : ▼b 博英社, ▼c 2012
300 ▼a xxx, 1317 p. : ▼b 삽화 ; ▼c 25 cm
500 ▼a 부록: 民法의 基礎理論
504 ▼a 참고문헌(p. xxix)과 색인수록
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Books/B1)/ Call Number 346.5307 2012z9 Accession No. 111663615 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M
No. 2 Location Main Library/Law Library(Books/B1)/ Call Number 346.5307 2012z9 Accession No. 111669229 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

Contents information

Author Introduction

이철송(지은이)

著者略歷 서울大學校 法科大學 卒業(法學博士) 漢陽大學校 法學專門大學院 敎授 現 建國大學校 法學專門大學院 碩座敎授 著 書 어음수표법(博英社) 商法總則商行爲(博英社) 商法講義(博英社) 2011 改正商法―축조해설―(박영사)

Information Provided By: : Aladin

Table of Contents

목차
序論
 제1장 상법의 의의 = 3
 제2장 상법의 지위 = 7
 제3장 상법의 이념 = 11
 제4장 상법의 역사 = 14
 제5장 상법의 법원 = 19
 제6장 상법의 효력 = 33
제1편 總則
 제1장 상인 = 37
 제2장 상업사용인 = 51
 제3장 영업소 = 72
 제4장 상호 = 76
 제5장 상업장부 = 96
 제6장 상업등기 = 102
 제7장 영업양도 = 115
제2편 商行爲
 제1장 총론 = 131
 제2장 각론 = 201
제3편 會社法
 제1장 서론 = 285
 제2장 통칙 = 291
 제3장 합명회사 = 340
 제4장 합자회사 = 369
 제5장 유한책임회사 = 374
 제6장 주식회사 = 388
 제7장 유한회사 = 901
 제8장 외국회사 = 918
 제9장 벌칙 = 922
제4편 어음ㆍ수표법
 제1장 서론 = 933
 제2장 총론 = 957
 제3장 환어음ㆍ약속어음 = 1043
 제4장 수표 = 1174
 제5장 전자어음 = 1199
附錄 : 民法의 基礎理論 = 1217

New Arrivals Books in Related Fields

박세민 (2021)
송덕수 (2020)
中共深圳市委. 全面依法治市委員會办公室 (2021)
Stamatoudi, Irini A. (2021)
Spiegel, Alexandra (2020)