HOME > 상세정보

상세정보

Classroom strategies for interactive learning 3rd ed

Classroom strategies for interactive learning 3rd ed (2회 대출)

자료유형
단행본
개인저자
Buehl, Doug.
서명 / 저자사항
Classroom strategies for interactive learning / Doug Buehl.
판사항
3rd ed.
발행사항
Newark, Del. :   International Reading Association,   c2009.  
형태사항
xi, 213 p. : ill. ; 28 cm.
ISBN
9780872076860 (alk. paper)
서지주기
Includes bibliographical references.
일반주제명
Reading comprehension. Content area reading. Active learning.
000 00897camuu2200289 a 4500
001 000045701916
005 20120418180036
008 120418s2009 deua b 000 0 eng
010 ▼a 2008037120
020 ▼a 9780872076860 (alk. paper)
035 ▼a (KERIS)REF000015058497
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d DLC ▼d 211009
050 0 0 ▼a LB1050.45 ▼b .B84 2009
082 0 0 ▼a 371.3 ▼2 22
084 ▼a 371.3 ▼2 DDCK
090 ▼a 371.3 ▼b B928c3
100 1 ▼a Buehl, Doug.
245 1 0 ▼a Classroom strategies for interactive learning / ▼c Doug Buehl.
250 ▼a 3rd ed.
260 ▼a Newark, Del. : ▼b International Reading Association, ▼c c2009.
300 ▼a xi, 213 p. : ▼b ill. ; ▼c 28 cm.
504 ▼a Includes bibliographical references.
650 0 ▼a Reading comprehension.
650 0 ▼a Content area reading.
650 0 ▼a Active learning.
945 ▼a KLPA

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 중앙도서관/서고6층/ 청구기호 371.3 B928c3 등록번호 111663779 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

컨텐츠정보

저자소개

Doug Buehl(지은이)

<교실 수업 전략>

정보제공 : Aladin

관련분야 신착자료

유은영 (2020)
이영애 (2020)
이영애 (2020)