HOME > Detail View

Detail View

Histoire de la psychologie 8e éd. mise à jour

Histoire de la psychologie 8e éd. mise à jour

Material type
단행본
Personal Author
Reuchlin, Maurice.
Title Statement
Histoire de la psychologie / par Maurice Reuchlin.
판사항
8e éd. mise à jour.
Publication, Distribution, etc
Paris :   Presses Universitaires de France,   1972.  
Physical Medium
125 p. ; 18 cm.
Series Statement
Que sais-je? ;732
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references.
Subject Added Entry-Topical Term
Psychology --History.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045685187
005 20160526095737
008 120102s1972 fr b 000 0 fre d
016 7 ▼a FRBNF351894700000001 ▼2 FrPBN
029 1 ▼a NLGGC ▼b 833432249
029 1 ▼a ZWZ ▼b 001845594
029 1 ▼a CHRRO ▼b 2095421
029 1 ▼a BDF ▼b FRBNF351894700000001
035 ▼a (OCoLC)25490691
040 ▼a ZT7 ▼b fre ▼c ZT7 ▼d MUQ ▼d ZWZ ▼d CHRRO ▼d CNMBL ▼d BDF ▼d KUB ▼d 211009
049 ▼a KUBA
050 1 4 ▼a BF82 ▼b .R442 1974
082 0 4 ▼a 150.9 ▼2 22
084 ▼a 150.9 ▼2 DDCK
090 ▼a 150.9 ▼b R442h8
100 1 ▼a Reuchlin, Maurice.
245 1 0 ▼a Histoire de la psychologie / ▼c par Maurice Reuchlin.
250 ▼a 8e éd. mise à jour.
260 ▼a Paris : ▼b Presses Universitaires de France, ▼c 1972.
300 ▼a 125 p. ; ▼c 18 cm.
490 1 ▼a Que sais-je? ; ▼v 732
504 ▼a Includes bibliographical references.
650 0 ▼a Psychology ▼x History.
830 0 ▼a Que sais-je? ; ▼v 732.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 150.9 R442h8 Accession No. 111649839 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

Roth, Gerhard (2021)
강응섭 (2021)
Jung, C. G (2021)
Fine, Reuben (2021)
박주용 (2021)