HOME > Detail View

Detail View

Bourdieu : théoricien de la pratique

Bourdieu : théoricien de la pratique

Material type
단행본
Personal Author
Fornel, Michel de. Ogien, Albert.
Title Statement
Bourdieu : théoricien de la pratique / publié sous la direction de Michel de Fornel et Albert Ogien.
Publication, Distribution, etc
Paris :   Éditions de l'École des hautes études en sciences sociales,   c2011.  
Physical Medium
283 p. ; 23 cm.
Series Statement
Raisons pratiques,1150-1367 ; 21
ISBN
9782713222764 2713222761
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references.
Subject Added Entry-Topical Term
Sociology --France --History --20th century. Sociology --Philosophy.
주제명(개인명)
Bourdieu, Pierre,   1930-2002.  
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045681765
005 20160524133910
008 111208s2011 fr b 000 0 fre d
010 ▼a 2011399737
020 ▼a 9782713222764
020 ▼a 2713222761
035 ▼a (KERIS)REF000016316170
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d 211009
043 ▼a e-fr---
050 0 0 ▼a HM479.B68 ▼b B677 2011
082 0 4 ▼a 301.092 ▼2 22
084 ▼a 301.092 ▼2 DDCK
090 ▼a 301.092 ▼b B769fo
245 0 0 ▼a Bourdieu : ▼b théoricien de la pratique / ▼c publié sous la direction de Michel de Fornel et Albert Ogien.
260 ▼a Paris : ▼b Éditions de l'École des hautes études en sciences sociales, ▼c c2011.
300 ▼a 283 p. ; ▼c 23 cm.
490 1 ▼a Raisons pratiques, ▼x 1150-1367 ; ▼v 21
504 ▼a Includes bibliographical references.
600 1 0 ▼a Bourdieu, Pierre, ▼d 1930-2002.
650 0 ▼a Sociology ▼z France ▼x History ▼y 20th century.
650 0 ▼a Sociology ▼x Philosophy.
700 1 ▼a Fornel, Michel de.
700 1 ▼a Ogien, Albert.
830 0 ▼a Raisons pratiques ; ▼v 21.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 301.092 B769fo Accession No. 111650726 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

Luhmann, Niklas (2021)
Hertz, Robert (2021)