HOME > 상세정보

상세정보

Inside social life : readings in sociological psychology and microsociology 6th ed

Inside social life : readings in sociological psychology and microsociology 6th ed (1회 대출)

자료유형
단행본
개인저자
Cahill, Spencer. Sandstrom, Kent L.
서명 / 저자사항
Inside social life : readings in sociological psychology and microsociology / [compiled by] Spencer E. Cahill and Kent Sandstrom.
판사항
6th ed.
발행사항
New York, NY :   Oxford University Press,   c2010.  
형태사항
xix, 457 p. ; 24 cm.
ISBN
9780199733262 (pbk. : alk. paper)
서지주기
Includes bibliographical references.
일반주제명
Social psychology. Microsociology.
000 00944camuu2200289 a 4500
001 000045663472
005 20110830114937
008 110830s2010 nyu b 000 0 eng d
010 ▼a 2010007436
020 ▼a 9780199733262 (pbk. : alk. paper)
035 ▼a (KERIS)REF000015703498
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d DLC ▼d 211009
050 0 0 ▼a HM1033 ▼b .I57 2010
082 0 0 ▼a 302 ▼2 22
084 ▼a 302 ▼2 DDCK
090 ▼a 302 ▼b I59-6
245 0 0 ▼a Inside social life : ▼b readings in sociological psychology and microsociology / ▼c [compiled by] Spencer E. Cahill and Kent Sandstrom.
250 ▼a 6th ed.
260 ▼a New York, NY : ▼b Oxford University Press, ▼c c2010.
300 ▼a xix, 457 p. ; ▼c 24 cm.
504 ▼a Includes bibliographical references.
650 0 ▼a Social psychology.
650 0 ▼a Microsociology.
700 1 ▼a Cahill, Spencer.
700 1 ▼a Sandstrom, Kent L.
945 ▼a KLPA

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 중앙도서관/서고6층/ 청구기호 302 I59-6 등록번호 111640082 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

관련분야 신착자료

오석홍 (2022)
Barnett, Ashley (2021)