HOME > Detail View

Detail View

アメリカ合衆國における學校體罰の硏究 : 懲戒制度と規律に關する歷史的ㆍ實證的檢證

アメリカ合衆國における學校體罰の硏究 : 懲戒制度と規律に關する歷史的ㆍ實證的檢證

Material type
단행본
Personal Author
片山紀子, 1962-
Title Statement
アメリカ合衆國における學校體罰の硏究 : 懲戒制度と規律に關する歷史的ㆍ實證的檢證 / 片山紀子 著
Publication, Distribution, etc
東京 :   風間書房,   2008  
Physical Medium
v, 331 p. : 揷畵 ; 22 cm
ISBN
9784759916836
General Note
博士論文(奈良女子大學, 2001年)に構成等を含め修正ㆍ加筆したもの  
Bibliography, Etc. Note
參考文獻: p. 309-327
000 00905namcc2200253 c 4500
001 000045661997
005 20110820144001
007 ta
008 110819s2008 ja a b 000c jpn
020 ▼a 9784759916836
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 371.5420973 ▼2 22
085 ▼a 371.5420973 ▼2 DDCK
090 ▼a 371.5420973 ▼b 2008
100 1 ▼a 片山紀子, ▼d 1962- ▼0 AUTH(211009)39101
245 1 0 ▼a アメリカ合衆國における學校體罰の硏究 : ▼b 懲戒制度と規律に關する歷史的ㆍ實證的檢證 / ▼d 片山紀子 著
246 3 ▼a Amerika gasshukoku ni okeru gakko taibatsu no kenkyu : ▼b chokai seido to kiritsu ni kansuru rekishiteki jisshoteki kensho
260 ▼a 東京 : ▼b 風間書房, ▼c 2008
300 ▼a v, 331 p. : ▼b 揷畵 ; ▼c 22 cm
500 ▼a 博士論文(奈良女子大學, 2001年)に構成等を含め修正ㆍ加筆したもの
504 ▼a 參考文獻: p. 309-327
900 1 0 ▼a Kanayama, Noriko, ▼e
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 371.5420973 2008 Accession No. 111638925 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields