HOME > Detail View

Detail View

(百濟) 武王 : 서동의 꿈, 미륵의 통일

(百濟) 武王 : 서동의 꿈, 미륵의 통일 (Loan 2 times)

Material type
단행본
Corporate Author
부여국립박물관, 편
Title Statement
(百濟) 武王 : 서동의 꿈, 미륵의 통일 = King Mu Wand of Baekje : Seodong dreams the unified world of Maitreya / [국립부여박물관 편]
Publication, Distribution, etc
부여군 :   국립부여박물관,   2011  
Physical Medium
215 p. : 천연색삽화, 지도 ; 29 cm
ISBN
9788994271064
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 204-207
주제명(개인명)
무왕   武王,   백제 제30대왕,   580-641  
000 01095camcc2200277 c 4500
001 000045661764
005 20110823170737
007 ta
008 110819s2011 hckab b 000c dkorOO
020 ▼a 9788994271064 ▼g 03900
035 ▼a (KERIS)REQ000020038996
040 ▼a 224010 ▼c 224010 ▼d 224010 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 951.901074 ▼2 22
085 ▼a 953.033074 ▼2 DDCK
090 ▼a 953.033074 ▼b 2011
245 2 0 ▼a (百濟) 武王 : ▼b 서동의 꿈, 미륵의 통일 = ▼x King Mu Wand of Baekje : Seodong dreams the unified world of Maitreya / ▼d [국립부여박물관 편]
260 ▼a 부여군 : ▼b 국립부여박물관, ▼c 2011
300 ▼a 215 p. : ▼b 천연색삽화, 지도 ; ▼c 29 cm
504 ▼a 참고문헌: p. 204-207
585 ▼a 전시: "서동의 꿈, 미륵의 통일 특별전: 百濟 武王", 국립부여박물관, 2011.5.24.~2011.7.24
585 ▼a 전시: "서동의 꿈, 미륵의 통일 특별전: 百濟 武王", 미륵사지유물전시관ㆍ왕궁리 유적전시관, 2011.7.29.~2011.8.31
600 0 4 ▼a 무왕 ▼g 武王, ▼c 백제 제30대왕, ▼d 580-641
710 ▼a 부여국립박물관, ▼e
910 0 ▼a Buyeo National Museum, ▼e
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Stacks 2(Large Size)/ Call Number 953.033074 2011 Accession No. 111638362 Availability Available Due Date Make a Reservation Service M

New Arrivals Books in Related Fields

국립김해박물관 (2021)
어반플레이. 편집부 (2021)
대가야박물관 (2021)