HOME > 상세정보

상세정보

Change (transformation) in government organizations

Change (transformation) in government organizations (2회 대출)

자료유형
단행본
개인저자
Sims, Ronald R.
서명 / 저자사항
Change (transformation) in government organizations / edited by Ronald R. Sims.
발행사항
Charlotte, N.C. :   Information Age Pub.,   c2010.  
형태사항
xiii, 328 p. : ill., charts ; 24 cm.
ISBN
9781617351228 (pbk.) 9781617351235 (hardcover) 9781617351242 (e-book)
서지주기
Includes bibliographical references.
일반주제명
Public administration. Organizational change.
000 00945camuu2200277 a 4500
001 000045642314
005 20110413092444
008 110413s2010 ncuad b 000 0 eng c
010 ▼a 2010031407
020 ▼a 9781617351228 (pbk.)
020 ▼a 9781617351235 (hardcover)
020 ▼a 9781617351242 (e-book)
035 ▼a (KERIS)REF000016206142
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d YDX ▼d YDXCP ▼d CDX ▼d DLC ▼d 244002
050 0 0 ▼a JF1525.O73 ▼b C48 2010
082 0 0 ▼a 352.3/67 ▼2 22
084 ▼a 352.367 ▼2 DDCK
090 ▼a 352.367 ▼b C456
245 0 0 ▼a Change (transformation) in government organizations / ▼c edited by Ronald R. Sims.
260 ▼a Charlotte, N.C. : ▼b Information Age Pub., ▼c c2010.
300 ▼a xiii, 328 p. : ▼b ill., charts ; ▼c 24 cm.
504 ▼a Includes bibliographical references.
650 0 ▼a Public administration.
650 0 ▼a Organizational change.
700 1 ▼a Sims, Ronald R.

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 세종학술정보원/사회과학실/ 청구기호 352.367 C456 등록번호 151298600 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 C

관련분야 신착자료

日本放送協会. スペシャル取材班 (2020)
阎步克 (2021)
한국. 국회예산정책처. 추계세제분석실. 행정비용추계과 (2021)
한국. 국회예산정책처. 추계세제분석실. 추계세제총괄과 (2021)
강훈구 (2021)
노무현 (2021)