HOME > Detail View

Detail View

Письменность, общество и культура в Древней Руси (около 950-1300 гг.)

Письменность, общество и культура в Древней Руси (около 950-1300 гг.)

Material type
단행본
Personal Author
Franklin, Simon. Буланин, Д. М. (Дмитрий Михайлович).
Title Statement
Письменность, общество и культура в Древней Руси (около 950-1300 гг.) / Саймон Франклин.
Publication, Distribution, etc
Санкт-Петербург :   ДБ,   2010.  
Physical Medium
547 p. ; 22 cm.+ 1 booklet (72 p. ; 22 cm.).
ISBN
9785860076228 (DB) 5860076223 (DB) 0521813816 (Cambridge University Press) 9780521813815 (Cambridge University Press)
General Note
Includes 72 p. booklet by D.M. Bulanin: Традиции и новации в интерпретации русской письменной культуры первых веков : заметки к переводу книги С. Франклина "Письменность, общество и культура в Древней Руси (около 950-1300 гг.)."  
LC copy lacking booklet.   DLC  
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references (p. 494-530) and index.
Subject Added Entry-Topical Term
Written communication -- Kievan Rus. Communication and culture -- Kievan Rus.
000 02260camuu2200421 a 4500
001 000045633867
005 20110325081915
008 110309s2010 ru b 001 0 rus d
010 ▼a 2010522780
020 ▼a 9785860076228 (DB)
020 ▼a 5860076223 (DB)
020 ▼a 0521813816 (Cambridge University Press)
020 ▼a 9780521813815 (Cambridge University Press)
035 ▼a (KERIS)REF000016214129
040 ▼a ZCU ▼c ZCU ▼d CGU ▼d DLC ▼d 211009
041 1 ▼a rus ▼h eng
043 ▼a e-ur---
050 0 0 ▼a P211.3.K54 ▼b F7318 2010
082 0 4 ▼a 302.2/244/0947 ▼2 22
084 ▼a 302.2244 ▼2 DDCK
090 ▼a 302.2244 ▼b F834wR
100 1 ▼a Franklin, Simon.
240 1 0 ▼a Writing, society and culture in early Rus, c. 950-1300. ▼l Russian
245 1 0 ▼a Письменность, общество и культура в Древней Руси (около 950-1300 гг.) / ▼c Саймон Франклин.
260 ▼a Санкт-Петербург : ▼b ДБ, ▼c 2010.
300 ▼a 547 p. ; ▼c 22 cm.+ ▼e 1 booklet (72 p. ; 22 cm.).
500 ▼a Includes 72 p. booklet by D.M. Bulanin: Традиции и новации в интерпретации русской письменной культуры первых веков : заметки к переводу книги С. Франклина "Письменность, общество и культура в Древней Руси (около 950-1300 гг.)."
500 ▼a LC copy lacking booklet. ▼5 DLC
504 ▼a Includes bibliographical references (p. 494-530) and index.
650 0 ▼a Written communication ▼z Kievan Rus.
650 0 ▼a Communication and culture ▼z Kievan Rus.
700 1 ▼a Буланин, Д. М. ▼q (Дмитрий Михайлович). ▼t Традиции и новации в интерпретации русской письменной культуры первых веков.
900 1 0 ▼a Франклин, Саймон.
900 1 0 ▼a Bulanin, D. M. ▼q (Dmitrii Mikhailovich)
940 ▼a Pismennost, obshchestvo i kultura v Drevnei Rusi (okolo 950-1300 gg.)
940 ▼a Traditsii i novatsii v interpretatsii russkoi pismennoi kultury pervykh vekov.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 302.2244 F834wR Accession No. 111615246 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

Barnett, Ashley (2021)
Herrick, James A (2022)