HOME > Detail View

Detail View

Grundgesetz und Völkerrecht : mit Europarecht : die Bezüge des Staatsrechts zum Völkerrecht und Europarecht : ein Studienbuch 5., überarb. Aufl

Grundgesetz und Völkerrecht : mit Europarecht : die Bezüge des Staatsrechts zum Völkerrecht und Europarecht : ein Studienbuch 5., überarb. Aufl (Loan 1 times)

Material type
단행본
Personal Author
Geiger, Rudolf, 1937-.
Title Statement
Grundgesetz und Völkerrecht : mit Europarecht : die Bezüge des Staatsrechts zum Völkerrecht und Europarecht : ein Studienbuch / von Rudolf Geiger.
판사항
5., überarb. Aufl.
Publication, Distribution, etc
München :   Beck,   2010.  
Physical Medium
xxviii, 364 p. ; 24 cm.
Series Statement
Juristische Kurz-Lehrbücher
ISBN
9783406606021 (pbk.)
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references and index.
Subject Added Entry-Topical Term
International and municipal law --Germany. Constitutional law --Germany.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045629616
005 20161229170354
008 110211s2010 gw b 001 0 ger d
010 ▼a 2010546578
020 ▼a 9783406606021 (pbk.)
035 ▼a (KERIS)REF000016208923
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d 211009
043 ▼a e-gx---
050 0 0 ▼a KK5057 ▼b .G45 2010
082 0 4 ▼a 342.43042 ▼2 22
084 ▼a 342.43042 ▼2 DDCK
090 ▼a 342.43042 ▼b G312g5
100 1 ▼a Geiger, Rudolf, ▼d 1937-.
245 1 0 ▼a Grundgesetz und Völkerrecht : ▼b mit Europarecht : die Bezüge des Staatsrechts zum Völkerrecht und Europarecht : ein Studienbuch / ▼c von Rudolf Geiger.
250 ▼a 5., überarb. Aufl.
260 ▼a München : ▼b Beck, ▼c 2010.
300 ▼a xxviii, 364 p. ; ▼c 24 cm.
490 1 ▼a Juristische Kurz-Lehrbücher
504 ▼a Includes bibliographical references and index.
610 2 0 ▼a European Union ▼z Germany.
650 0 ▼a International and municipal law ▼z Germany.
650 0 ▼a Constitutional law ▼z Germany.
830 0 ▼a Juristische Kurz-Lehrbücher.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Books/B1)/ Call Number 342.43042 G312g5 Accession No. 111611042 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields