HOME > Detail View

Detail View

Русская семиотика : идеи и методы, персоналии, история

Русская семиотика : идеи и методы, персоналии, история (Loan 1 times)

Material type
단행본
Personal Author
Почепцов, Г. Г. (Георгий Георгиевич)
Title Statement
Русская семиотика : идеи и методы, персоналии, история / Георгий Почепцов.
Publication, Distribution, etc
Москва :   Рефл-бук :   Ваклер, 2001.  
Physical Medium
763 p. ; 21 cm.
Series Statement
Образовательная библиотека
ISBN
9665430483 (серия) 587983106X (Рефл-бук) 9665430696 (Ваклер)
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references (p. [722]-761).
Subject Added Entry-Topical Term
Semiotics -- Russia (Federation) -- History.
000 01382camuu2200349 a 4500
001 000045619816
005 20101222113637
008 101130s2001 ru b 000 0 rus d
010 ▼a 2002490730
020 ▼a 9665430483 (серия)
020 ▼a 587983106X (Рефл-бук)
020 ▼a 9665430696 (Ваклер)
035 ▼a (KERIS)REF000006737329
040 ▼a COO ▼c COO ▼d DLC ▼d 211009
043 ▼a e-ru---
050 0 0 ▼a P99.35.R8 ▼b P6 2001
082 0 4 ▼a 401.41 ▼2 22
084 ▼a 401.41 ▼2 DDCK
090 ▼a 401.41 ▼b P739r
100 1 ▼a Почепцов, Г. Г. ▼q (Георгий Георгиевич)
245 1 0 ▼a Русская семиотика : ▼b идеи и методы, персоналии, история / ▼c Георгий Почепцов.
260 ▼a Москва : ▼b Рефл-бук : ▼b Ваклер, 2001.
300 ▼a 763 p. ; ▼c 21 cm.
490 1 ▼a Образовательная библиотека
504 ▼a Includes bibliographical references (p. [722]-761).
650 0 ▼a Semiotics ▼z Russia (Federation) ▼x History.
830 0 ▼a Образовательная библиотека.
900 1 0 ▼a Pochepov, G. G. ▼q (Georgi Georgievich)
940 ▼a Russkaia semiotika : idei i metody, personalii, istoriia.
945 ▼a KLPA
949 ▼a Obrazovatelnaia literatura.

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 401.41 P739r Accession No. 111601382 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields