HOME > Detail View

Detail View

體驗的朝鮮戰爭

體驗的朝鮮戰爭

Material type
단행본
Personal Author
麗羅, 1924-
Title Statement
體驗的朝鮮戰爭 / 麗羅
Publication, Distribution, etc
東京 :   德間書店,   1992  
Physical Medium
413 p. : 揷畵, 年表 ; 16 cm
Series Statement
德間文庫
ISBN
4195971004
Bibliography, Etc. Note
參考文獻: p. 411-413
Subject Added Entry-Topical Term
Korean War, 1950-1953 -- Personal narratives, Korean
000 00789namcc2200289 c 4500
001 000045613329
005 20101016160126
007 ta
008 101013s1992 ja aj b 000c jpn
020 ▼a 4195971004
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 951.9042 ▼2 22
085 ▼a 953.0723 ▼2 DDCK
090 ▼a 953.0723 ▼b 1992f1
100 1 ▼a 麗羅, ▼d 1924-
245 1 0 ▼a 體驗的朝鮮戰爭 / ▼d 麗羅
246 3 ▼a Taikenteki Chosen Senso
260 ▼a 東京 : ▼b 德間書店, ▼c 1992
300 ▼a 413 p. : ▼b 揷畵, 年表 ; ▼c 16 cm
440 0 0 ▼a 德間文庫
504 ▼a 參考文獻: p. 411-413
650 0 ▼a Korean War, 1950-1953 ▼x Personal narratives, Korean
900 1 0 ▼a 麗羅, ▼e
900 1 0 ▼a Reira, ▼e
945 ▼a KLPA
949 ▼a Tokuma bunko

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(4F)/ Call Number 953.0723 1992f1 Accession No. 111594290 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M
No. 2 Location Main Library/Monographs(4F)/ Call Number 953.0723 1992f1 Accession No. 511039151 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

Contents information

Table of Contents


目次
まえがき = 3
第一章 分割されての解放 = 15
第二章 信託統治問題の提起 = 62
第三章 二つの國家の成立 = 118
第四章 南北動亂の前奏曲 = 179
第五章 全面戰爭への突入 = 249
第六章 仁川上陸作戰から休戰會談まで = 302
第七章 遙かなる統一への道程 = 364
あとがき = 394
朝鮮戰爭關連年表 = 401
參考文獻 = 411


New Arrivals Books in Related Fields

한국. 국가보훈처. 국립4·19민주묘지 (2020)
연세대학교. 근대한국학연구소. 인문한국플러스(HK+) 사업단 (2021)
임진란정신문화선양회 (2021)
박명호 (2021)
국립광주박물관 (2021)
국립광주박물관 (2021)