HOME > Detail View

Detail View

開放大學 : 개방대학이란

開放大學 : 개방대학이란 (Loan 1 times)

Material type
단행본
Personal Author
권이종 權彛鍾
Title Statement
開放大學 : 개방대학이란 / 權彛鍾 著.
Publication, Distribution, etc
서울 :   정민사 ,   1983.  
Physical Medium
245 p. ; 21 cm.
Bibliography, Etc. Note
참고문헌(p. 139-141) 및 부록수록
000 00577camccc200217 k 4500
001 000045595512
005 20100805065209
007 ta
008 100526s1983 ulk b 000c kor
012 ▼a KMO198400219
035 ▼a (KERIS)BIB000003082671
040 ▼a 211020 ▼c 211020 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 378.03 ▼2 22
090 ▼a 378.03 ▼b 1983
100 1 ▼a 권이종 ▼g 權彛鍾
245 1 0 ▼a 開放大學 : ▼b 개방대학이란 / ▼d 權彛鍾 著.
260 ▼a 서울 : ▼b 정민사 , ▼c 1983.
300 ▼a 245 p. ; ▼c 21 cm.
504 ▼a 참고문헌(p. 139-141) 및 부록수록
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Centennial Digital Library/Stacks(Preservation)/ Call Number 378.03 1983 Accession No. 111581059 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

남기원 (2021)
전남대학교. 공과대학. 기계공학부 (2020)
대학무상화·대학평준화 추진본부 연구위원회 (2021)
덕성학원 (2020)
고려대학교. 다양성위원회 (2021)
연세대학교. 국학연구원. 연세학풍연구소 (2021)
한국예술종합학교. 교무과 (2021)
주대준 (2021)
이화민주동산조성위원회 (2020)