HOME > Detail View

Detail View

금융규제와 시장원리에 관한 연구

금융규제와 시장원리에 관한 연구 (Loan 4 times)

Material type
단행본
Personal Author
김종민 정순섭
Title Statement
금융규제와 시장원리에 관한 연구 / 김종민 , 정순섭.
Publication, Distribution, etc
서울 :   한국금융연구원 ,   2009.  
Physical Medium
29 p. ; 26 cm.
Series Statement
금융연구 Working paper ; 09-01
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 28-29
000 00581namccc200217 k 4500
001 000045564444
005 20100805035109
007 ta
008 091208s2009 ulk b 000a kor
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 332 ▼2 22
090 ▼a 332 ▼b 2009z10 ▼c 9-1
100 1 ▼a 김종민
245 1 0 ▼a 금융규제와 시장원리에 관한 연구 / ▼d 김종민 , ▼e 정순섭.
260 ▼a 서울 : ▼b 한국금융연구원 , ▼c 2009.
300 ▼a 29 p. ; ▼c 26 cm.
440 0 0 ▼a 금융연구 Working paper ; ▼v 09-01
504 ▼a 참고문헌: p. 28-29
700 1 ▼a 정순섭
945 ▼a KINS

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 332 2009z10 9-1 Accession No. 111556961 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

Contents information

Table of Contents

〈요약〉 = 1
Ⅰ. 서론 = 2
  1. 연구의 목적 = 2
  2. 연구의 배경 = 3
  3. 연구의 구성 = 6
Ⅱ. 금융산업의 특수성과 경쟁정책 = 7
  1. 개관 = 7
  2. 금융산업의 안정성과 경쟁 = 7
  3. 금융산업의 경쟁과 금융정책 = 11
Ⅲ. 금융규제와 경쟁정책 = 13
  1. 개관 = 13
  2. 금융규제의 목적 = 13
  3. 금융규제의 요소로서의 ''경쟁''에 대한 고려 = 18
Ⅳ. 결론 = 26
참고문헌 = 28

New Arrivals Books in Related Fields

감형규 (2022)