HOME > Detail View

Detail View

二一世紀判例契約法の最前線 : 野村豊弘先生還曆記念論文集

二一世紀判例契約法の最前線 : 野村豊弘先生還曆記念論文集

Material type
단행본
Personal Author
加藤雅信 , 1946- 円谷峻 , 1945- 大塚直 , 1958- 沖野眞已 , 1964- 野村豊弘 , 1943-
Title Statement
二一世紀判例契約法の最前線 : 野村豊弘先生還曆記念論文集 / 編著者: 加藤雅信 [ほか].
Publication, Distribution, etc
東京 :   判例タイムズ社 ,   2006.  
Physical Medium
vi, 635 p., 圖版[1]枚 : 肖像畵 ; 22 cm.
ISBN
9784891861308 4891861304
General Note
その他の編者: 円谷峻, 大塚直, 沖野眞已.  
Bibliography, Etc. Note
文獻あり. 野村豊弘先生主要著作目錄: p. 607-635.
Subject Added Entry-Topical Term
Contracts --Japan. Contracts.
000 01505namccc200445 k 4500
001 000045491143
005 20100807083314
007 ta
008 081210s2006 ja cf b 010a jpn
020 ▼a 9784891861308
020 ▼a 4891861304
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
043 ▼a a-ja---
050 1 4 ▼a KNX858 ▼b .N55 2006
082 0 4 ▼a 346.5202 ▼2 22
090 ▼a 346.5202 ▼b 2006a2
245 0 0 ▼a 二一世紀判例契約法の最前線 : ▼b 野村豊弘先生還曆記念論文集 / ▼d 編著者: 加藤雅信 [ほか].
260 ▼a 東京 : ▼b 判例タイムズ社 , ▼c 2006.
300 ▼a vi, 635 p., 圖版[1]枚 : ▼b 肖像畵 ; ▼c 22 cm.
500 ▼a その他の編者: 円谷峻, 大塚直, 沖野眞已.
504 ▼a 文獻あり.
504 ▼a 野村豊弘先生主要著作目錄: p. 607-635.
650 0 ▼a Contracts ▼z Japan.
650 0 ▼a Contracts.
700 1 ▼a 加藤雅信 , ▼d 1946- ▼0 AUTH(211009)21560
700 1 ▼a 円谷峻 , ▼d 1945- ▼0 AUTH(211009)113830
700 1 ▼a 大塚直 , ▼d 1958- ▼0 AUTH(211009)61002
700 1 ▼a 沖野眞已 , ▼d 1964- ▼0 AUTH(211009)129625
700 1 ▼a 野村豊弘 , ▼d 1943-
740 ▼a 21世紀判例契約法の最前線
900 1 1 ▼a Kato^, Masanobu , ▼d 1946-
900 1 1 ▼a Tsuburaya, Takashi , ▼d 1945-
900 1 1 ▼a O^tsuka, Tadashi , ▼d 1958-
900 1 1 ▼a Okino, Masami , ▼d 1964-
900 1 1 ▼a Nomura, Toyohiro , ▼d 1943-
940 ▼a Niju^isseiki hanrei keiyakuho^ no saizensen : Nomura Toyohiro Sensei kanreki kinen ronbunshu^
940 ▼a 21-seiki no hanrei keiyakuho^ no saizensen
940 ▼a Nomura Toyohiro Sensei kanreki kinen ronbunshu^
945 ▼a KINS

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Preservation Stacks/B2)/ Call Number 346.5202 2006a2 Accession No. 111517602 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

中共深圳市委. 全面依法治市委員會办公室 (2021)
Stamatoudi, Irini A. (2021)
Spiegel, Alexandra (2020)
정순섭 (2021)