HOME > Detail View

Detail View

Die Durchsetzung von Patenten in der Praxis : von der Abmahnung bis zur Zwangsvollstreckung 3., aktualisierte und erweiterte Aufl. bearbeitet von Thomas Kuhnen

Die Durchsetzung von Patenten in der Praxis : von der Abmahnung bis zur Zwangsvollstreckung 3., aktualisierte und erweiterte Aufl. bearbeitet von Thomas Kuhnen

Material type
단행본
Personal Author
Kühnen, Thomas. Geschke, Eva.
Title Statement
Die Durchsetzung von Patenten in der Praxis : von der Abmahnung bis zur Zwangsvollstreckung / von Thomas Kühnen und Eva Geschke.
판사항
3., aktualisierte und erweiterte Aufl. bearbeitet von Thomas Kuhnen.
Publication, Distribution, etc
Köln :   C. Heymann,   c2008.  
Physical Medium
xx, 437 p. : ill. ; 21 cm.
ISBN
9783452261618 (pbk. : alk. paper) 3452261611 (pbk. : alk. paper)
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references (p. xix-xx) and index.
Subject Added Entry-Topical Term
Patent practice --Germany. Patent laws and legislation --Germany.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045487890
005 20170210113616
008 071114s2008 gw a b 001 0 ger d
020 ▼a 9783452261618 (pbk. : alk. paper)
020 ▼a 3452261611 (pbk. : alk. paper)
035 ▼a (OCoLC)ocm188276984
035 ▼a (OCoLC)188276984
035 ▼a (KERIS)REF000015017412
040 ▼a GWDNB ▼c GWDNB ▼d 211009
043 ▼a e-gx---
050 1 4 ▼a KK2743 ▼b .K84 2008
082 0 4 ▼a 346.4304/86 ▼2 22
084 ▼a 346.430486 ▼2 DDCK
090 ▼a 346.430486 ▼b K96d3
100 1 ▼a Kühnen, Thomas.
245 1 4 ▼a Die Durchsetzung von Patenten in der Praxis : ▼b von der Abmahnung bis zur Zwangsvollstreckung / ▼c von Thomas Kühnen und Eva Geschke.
250 ▼a 3., aktualisierte und erweiterte Aufl. bearbeitet von Thomas Kuhnen.
260 ▼a Köln : ▼b C. Heymann, ▼c c2008.
300 ▼a xx, 437 p. : ▼b ill. ; ▼c 21 cm.
504 ▼a Includes bibliographical references (p. xix-xx) and index.
650 0 ▼a Patent practice ▼z Germany.
650 0 ▼a Patent laws and legislation ▼z Germany.
700 1 ▼a Geschke, Eva.
945 ▼a KINS

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Preservation Stacks/B2)/ Call Number 346.430486 K96d3 Accession No. 111514929 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

김성수 (2020)
박임출 (2020)
양창수 교수 고희기념논문집 간행위원회 (2021)
American Bar Association. Section of Antitrust Law (2020)
박세민 (2021)
송덕수 (2020)
中共深圳市委. 全面依法治市委員會办公室 (2021)
Stamatoudi, Irini A. (2021)