HOME > Detail View

Detail View

Une carte n'est pas le territoire : prolégomènes aux systèmes non-aristotéliciens et à la sémantique générale 4e ed

Une carte n'est pas le territoire : prolégomènes aux systèmes non-aristotéliciens et à la sémantique générale 4e ed

Material type
단행본
Personal Author
Korzybski, Alfred, 1879-1950.
Title Statement
Une carte n'est pas le territoire : prolégomènes aux systèmes non-aristotéliciens et à la sémantique générale / Alfred Korzybski ; traduit de l'anglais par Didier Kohn, Mireille de Moura, Jean-Claude Dernis.
판사항
4e ed.
Publication, Distribution, etc
Paris :   Éditions de l'Éclat,   2007.  
Physical Medium
187 p. ; 18 cm.
Series Statement
Premier secours
ISBN
2841621375 9782841621378
General Note
Trad. de : "The role of language in perceptual process", chapter 7 in "Perception : an approach to personality", 1950 ; de la preface de la premiere edition de "Science and sanity", 1933 et de l'article "General semantic" paru dans "The American people's encyclopedia"  
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references.
Subject Added Entry-Topical Term
Semantics (Philosophy).
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045457605
005 20160713154734
008 070326s2007 fr b 000 0 fre d
020 ▼a 2841621375
020 ▼a 9782841621378
035 ▼a (OCoLC)182615228
040 ▼a LVB ▼b fre ▼c LVB ▼d KUB ▼d 211009
041 1 ▼a fre ▼h eng
049 ▼a KUBA
055 4 ▼a BF 311 K85 2007 F
082 0 4 ▼a 401.43 ▼2 22
084 ▼a 401.43 ▼2 DDCK
090 ▼a 401.43 ▼b K85u4
100 1 ▼a Korzybski, Alfred, ▼d 1879-1950.
245 1 0 ▼a Une carte n'est pas le territoire : ▼b prolégomènes aux systèmes non-aristotéliciens et à la sémantique générale / ▼c Alfred Korzybski ; traduit de l'anglais par Didier Kohn, Mireille de Moura, Jean-Claude Dernis.
250 ▼a 4e ed.
260 ▼a Paris : ▼b Éditions de l'Éclat, ▼c 2007.
300 ▼a 187 p. ; ▼c 18 cm.
490 1 ▼a Premier secours
500 ▼a Trad. de : "The role of language in perceptual process", chapter 7 in "Perception : an approach to personality", 1950 ; de la preface de la premiere edition de "Science and sanity", 1933 et de l'article "General semantic" paru dans "The American people's encyclopedia"
504 ▼a Includes bibliographical references.
650 0 ▼a Semantics (Philosophy).
830 0 ▼a Premier secours .
945 ▼a KINS

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 401.43 K85u4 Accession No. 111484645 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields