HOME > Detail View

Detail View

L'état actuel des droits de l'Homme dans le monde : défis et perspectives : Conference internationale a l'occasion du 25e anniversaire d'activites de la FMDH

L'état actuel des droits de l'Homme dans le monde : défis et perspectives : Conference internationale a l'occasion du 25e anniversaire d'activites de la FMDH

Material type
단행본
Personal Author
Yotopoulos-Marangopoulos, Alice.
Title Statement
L'état actuel des droits de l'Homme dans le monde : défis et perspectives : Conference internationale a l'occasion du 25e anniversaire d'activites de la FMDH / Alice Yotopoulos-Marangopoulos (dir.).
Publication, Distribution, etc
Paris :   A. Pedone,   2006.  
Physical Medium
296 p. ; 23 cm.
Series Statement
Publications de la Fondation Marangopoulos pour les droits de l'homme (FMDH) ;ser. no 10
ISBN
2233004957 (pbk.) 9782233004956
General Note
Conference held in Athenes, 2005.  
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references.
Subject Added Entry-Topical Term
Human rights --Congresses.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045428467
005 20161024112116
008 061017s2006 fr b 100 0 fre
010 ▼a 2007370409
020 ▼a 2233004957 (pbk.)
020 ▼a 9782233004956
035 ▼a (FrPJT)JTL00189113
035 ▼a (OCoLC)ocm123955426
035 ▼a (OCoLC)123955426
035 ▼a (KERIS)REF000014339298
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d 211009
041 0 ▼a fre ▼a eng
050 0 0 ▼a K3239.8 ▼b .E83 2006
082 0 4 ▼a 342.08/5 ▼2 22
084 ▼a 342.085 ▼2 DDCK
090 ▼a 342.085 ▼b E83
245 0 2 ▼a L'état actuel des droits de l'Homme dans le monde : ▼b défis et perspectives : Conference internationale a l'occasion du 25e anniversaire d'activites de la FMDH / ▼c Alice Yotopoulos-Marangopoulos (dir.).
260 ▼a Paris : ▼b A. Pedone, ▼c 2006.
300 ▼a 296 p. ; ▼c 23 cm.
490 1 ▼a Publications de la Fondation Marangopoulos pour les droits de l'homme (FMDH) ; ▼v ser. no 10
500 ▼a Conference held in Athenes, 2005.
504 ▼a Includes bibliographical references.
546 ▼a French and English.
650 0 ▼a Human rights ▼v Congresses.
700 1 ▼a Yotopoulos-Marangopoulos, Alice.
830 0 ▼a Publications de la Fondation Marangopoulos pour les droits de l'homme ; ▼v ser. no 10.
945 ▼a KINS

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Preservation Stacks/B2)/ Call Number 342.085 E83 Accession No. 111462172 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

宇賀克也 (2020)
Arrington, Celeste L. (2021)
박균성 (2021)
Burton, Orville Vernon (2021)
Ooyen, Robert Chr. van (2021)
한국. 행정안전부 (2021)
2021 장애인인권 디딤돌·걸림돌 판결 선정위원회 (2021)