HOME > Detail View

Detail View

Fälle und Lösungen zum Staatsrecht : mit Originalklausuren und gutachterlichen Lösungen sowie Erläuterungen 7., neubearbeitete Aufl

Fälle und Lösungen zum Staatsrecht : mit Originalklausuren und gutachterlichen Lösungen sowie Erläuterungen 7., neubearbeitete Aufl

Material type
단행본
Personal Author
Brauner, Roman J. Stollmann, Frank. Weiss, Regina.
Title Statement
Fälle und Lösungen zum Staatsrecht : mit Originalklausuren und gutachterlichen Lösungen sowie Erläuterungen / von Roman J. Brauner, Frank Stollmann, Regina Weiss.
판사항
7., neubearbeitete Aufl.
Publication, Distribution, etc
Stuttgart ;   München :   R. Boorberg,   2003.  
Physical Medium
153 p. ; 21 cm.
Series Statement
Studienprogramm Recht
ISBN
3415032175 (pbk.) 9783415032170 (pbk.)
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references and index.
Subject Added Entry-Topical Term
Constitutional law --Germany.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045379865
005 20170224151924
008 030827s2003 gw b 001 0 ger d
020 ▼a 3415032175 (pbk.)
020 ▼a 9783415032170 (pbk.)
035 ▼a (OCoLC)ocm76619593
035 ▼a (OCoLC)76619593
040 ▼a GWDNB ▼c GWDNB ▼d OCLCQ ▼d KUB ▼d 211009
043 ▼a e-gx---
049 ▼a KUBA
050 1 4 ▼a KK4450 ▼b .B73 2003
082 0 4 ▼a 342.43 ▼2 22
084 ▼a 342.43 ▼2 DDCK
090 ▼a 342.43 ▼b B825f7
100 1 ▼a Brauner, Roman J.
245 1 0 ▼a Fälle und Lösungen zum Staatsrecht : ▼b mit Originalklausuren und gutachterlichen Lösungen sowie Erläuterungen / ▼c von Roman J. Brauner, Frank Stollmann, Regina Weiss.
250 ▼a 7., neubearbeitete Aufl.
260 ▼a Stuttgart ; ▼a München : ▼b R. Boorberg, ▼c 2003.
300 ▼a 153 p. ; ▼c 21 cm.
490 1 ▼a Studienprogramm Recht
504 ▼a Includes bibliographical references and index.
650 0 ▼a Constitutional law ▼z Germany.
700 1 ▼a Stollmann, Frank.
700 1 ▼a Weiss, Regina.
830 0 ▼a Studienprogramm Recht .
945 ▼a KINS

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Preservation Stacks/B2)/ Call Number 342.43 B825f7 Accession No. 111430100 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields