HOME > Detail View

Detail View

地方分權と地方稅システム : 稅源移讓·自課稅權强化をめぐる地方稅務行政の課題 初版

地方分權と地方稅システム : 稅源移讓·自課稅權强化をめぐる地方稅務行政の課題 初版

Material type
단행본
Personal Author
林仲宣 , 1952-
Title Statement
地方分權と地方稅システム : 稅源移讓·自課稅權强化をめぐる地方稅務行政の課題 / 林仲宣 著.
판사항
初版.
Publication, Distribution, etc
東京 :   中央經濟社 ,   平成17[2005].  
Physical Medium
2, iv, 151 p. ; 21 cm.
ISBN
4502654302: 9784502654305
Bibliography, Etc. Note
文獻あり
Subject Added Entry-Topical Term
Local taxation --Japan.
000 01228namccc200349 k 4500
001 000045379048
005 20100806065155
007 ta
008 070821s2005 ja b 000a jpn
010 ▼a 2005442109
020 ▼a 4502654302: ▼c ¥2000
020 ▼a 9784502654305
024 3 1 ▼a 9784502654305 ▼d C3033
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
043 ▼a a-ja---
050 0 0 ▼a HJ9586 ▼b .H39 2005
082 0 4 ▼a 336.2/01452 ▼2 22
090 ▼a 336.201452 ▼b 2005
100 1 ▼a 林仲宣 , ▼d 1952-
245 1 0 ▼a 地方分權と地方稅システム : ▼b 稅源移讓·自課稅權强化をめぐる地方稅務行政の課題 / ▼d 林仲宣 著.
250 ▼a 初版.
260 ▼a 東京 : ▼b 中央經濟社 , ▼c 平成17[2005].
300 ▼a 2, iv, 151 p. ; ▼c 21 cm.
504 ▼a 文獻あり
650 0 ▼a Local taxation ▼z Japan.
900 1 1 ▼a 林仲宣 , ▼d 1952-
900 1 1 ▼a ハヤシ, ナカノブ , ▼d 1952-
900 1 1 ▼a Hayashi, Nakanobu , ▼d 1952-
940 ▼a チホウ ブンケン ト チホウゼイ システム : ゼイゲン イジョウ ジシュ カゼイケン キョウカ オ メグル チホウ ゼイム ギョウセイ ノ カダイ
940 ▼a Chiho^ bunken to chiho^zei shisutemu : zeigen ijo^ jishu kazeiken kyo^ka o meguru chiho^ zeimu gyo^sei no kadai
945 ▼a KINS

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Education Reserves2/ Call Number 336.201452 2005 Accession No. 111428538 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

Eichengreen, Barry J (2021)
임봉욱 (2022)
김영수 (2022)