HOME > Detail View

Detail View

Histoire du socialisme français

Histoire du socialisme français

Material type
단행본
Personal Author
Bezbakh, P. (Pierre). Agulhon, Maurice.
Title Statement
Histoire du socialisme français / Pierre Bezbakh ; préface de Maurice Agulhon.
Publication, Distribution, etc
Paris :   Larousse,   c2005.  
Physical Medium
320 p., [8] p. of plates : ill. (some col.) ; 22 cm.
Series Statement
Bibliothèque historique
ISBN
2035055687
General Note
"Précédemment publié dans la collection 'Les compacts' chez Bordas, sous le titre Histoire et figures du socialisme français (1994), ce texte a été complètement refondue et mise à jour pour la présente édition"--T.p. verso.  
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references (p. 312) and index.
Subject Added Entry-Topical Term
Socialism --France --History.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045338793
005 20160926143354
008 051004s2005 fr af b 001 0 fre
010 ▼a 2005485500
020 ▼a 2035055687
035 ▼a (KERIS)BIB000010321934
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d 211046 ▼d 211046 ▼d 211009
043 ▼a e-fr---
050 0 0 ▼a HX261.5 ▼b .B49 2005
082 0 4 ▼a 335.0944 ▼2 22
084 ▼a 355.0944 ▼2 DDCK
090 ▼a 335.0944 ▼b B574h
100 1 ▼a Bezbakh, P. ▼q (Pierre).
245 1 0 ▼a Histoire du socialisme français / ▼c Pierre Bezbakh ; préface de Maurice Agulhon.
260 ▼a Paris : ▼b Larousse, ▼c c2005.
300 ▼a 320 p., [8] p. of plates : ▼b ill. (some col.) ; ▼c 22 cm.
490 1 ▼a Bibliothèque historique
500 ▼a "Précédemment publié dans la collection 'Les compacts' chez Bordas, sous le titre Histoire et figures du socialisme français (1994), ce texte a été complètement refondue et mise à jour pour la présente édition"--T.p. verso.
504 ▼a Includes bibliographical references (p. 312) and index.
650 0 ▼a Socialism ▼z France ▼x History.
700 1 ▼a Agulhon, Maurice.
740 0 2 ▼a Histoire et figures du socialisme français.
830 0 ▼a Bibliothèque historique (Larousse (Firm)).

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 335.0944 B574h Accession No. 111409223 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields