HOME > Detail View

Detail View

言語の腦科學 : 腦はどのようにことばを生みだすか 初版

言語の腦科學 : 腦はどのようにことばを生みだすか 初版 (Loan 2 times)

Material type
단행본
Personal Author
酒井邦嘉 , 1964-
Title Statement
言語の腦科學 : 腦はどのようにことばを生みだすか / 酒井邦嘉 著.
판사항
初版.
Publication, Distribution, etc
東京 :   中央公論新社 ,   2002.  
Physical Medium
v, 340 p. : 揷圖 ; 18 cm.
Series Statement
中公新書 ; 1647
ISBN
4121016475:
Bibliography, Etc. Note
引用文獻及び索引(p. 330-340)あり
Subject Added Entry-Topical Term
Neurolinguistics. Brain --Pathophysiology. Brain --physiopathology.
000 01181namccc200361 k 4500
001 000045337494
005 20100805103023
007 ta
008 070320s2002 ja a b 001a jpn
020 ▼a 4121016475: ▼c ¥900
024 3 1 ▼a 9784121016478 ▼d C1245
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
050 1 4 ▼a QP399 ▼b .S25 2002
082 0 4 ▼a 612.8/2336 ▼2 22
090 ▼a 612.82336 ▼b 2002
100 1 ▼a 酒井邦嘉 , ▼d 1964-
245 1 0 ▼a 言語の腦科學 : ▼b 腦はどのようにことばを生みだすか / ▼d 酒井邦嘉 著.
250 ▼a 初版.
260 ▼a 東京 : ▼b 中央公論新社 , ▼c 2002.
300 ▼a v, 340 p. : ▼b 揷圖 ; ▼c 18 cm.
440 0 0 ▼a 中公新書 ; ▼v 1647
504 ▼a 引用文獻及び索引(p. 330-340)あり
650 0 ▼a Neurolinguistics.
650 0 ▼a Brain ▼x Pathophysiology.
650 2 2 ▼a Brain ▼x physiopathology.
900 1 1 ▼a サカイ, クニヨシ , ▼d 1964-
900 1 1 ▼a Sakai, Kuniyoshi , ▼d 1964-
940 ▼a ゲンゴ ノ ノウ カガク : ノウ ワ ドノヨウニ コトバ オ ウミダスカ
940 ▼a Gengo no no^ kagaku : no^ wa donoyo^ni kotoba o umidasu ka
945 ▼a KINS
949 ▼a チュウコウ シンショ ; ▼v 1647
949 ▼a Chu^ko^ shinsho ; ▼v 1647

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(4F)/ Call Number 612.82336 2002 Accession No. 111407082 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

Persaud, T. V. N (2022)
Abali, Emine Ercikan (2022)
Widmaier, Eric P. (2021)