HOME > Detail View

Detail View

標準微生物學 第6版

標準微生物學 第6版 (Loan 3 times)

Material type
단행본
Personal Author
平松啓一 山西弘一 川名林治 , 1925-
Title Statement
標準微生物學 / 平松啓一, 山西弘一 編 ; 平松啓一...[ほか] 執筆.
판사항
第6版.
Publication, Distribution, etc
東京 :   醫學書院 ,   c1996.  
Physical Medium
14, 540 p. : 揷圖, 色彩 圖版 ; 26 cm.
Series Statement
Standard textbook
ISBN
4260104454
General Note
監修: 川名林治.  
和文索引: p. 505-524  
歐文索引: p. 525-540  
Bibliography, Etc. Note
各章末 參考書 收錄
Subject Added Entry-Topical Term
Medical microbiology. Microbiology. Bacteria.
000 01081namccc200373 c 4500
001 000045266426
005 20100807091605
007 ta
008 040903s1996 ja af b 001a jpn
020 ▼a 4260104454 ▼g C3047: ▼c ¥6592
040 ▼a 211010 ▼c 211010 ▼d 211010
050 4 ▼a QR46 ▼b H96 1996
082 0 4 ▼a 616/.01 ▼2 21
090 ▼a 616.01 ▼b 1981 ▼c 1996
100 1 ▼a 平松啓一
245 1 0 ▼a 標準微生物學 / ▼d 平松啓一, ▼e 山西弘一 編 ; ▼e 平松啓一...[ほか] 執筆.
250 ▼a 第6版.
260 ▼a 東京 : ▼b 醫學書院 , ▼c c1996.
300 ▼a 14, 540 p. : ▼b 揷圖, 色彩 圖版 ; ▼c 26 cm.
490 0 0 ▼a Standard textbook
500 ▼a 監修: 川名林治.
500 ▼a 和文索引: p. 505-524
500 ▼a 歐文索引: p. 525-540
504 ▼a 各章末 參考書 收錄
650 0 ▼a Medical microbiology.
650 1 2 ▼a Microbiology.
650 1 2 ▼a Bacteria.
700 1 ▼a 山西弘一
700 1 ▼a 川名林治 , ▼d 1925-
900 1 1 ▼a Hiramatsu, Kei^chi
900 1 1 ▼a Yamanishi, Ko^ichi
900 1 1 ▼a Kawana, Rinji , ▼d 1925-
940 ▼a Hyo^jun biseibutsugaku

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Medical Library/Closed Stacks3/ Call Number 616.01 1981 1996 Accession No. 141004083 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B

New Arrivals Books in Related Fields

대한심장학회. 여성심장질환연구회 (2020)
대한심장학회. 심인성쇼크연구회 (2021)
대한소화기내시경학회. 캡슐인공지능영상연구회 (2021)
정종영 (2020)