HOME > Detail View

Detail View

(오병호의)마지팬 세계

(오병호의)마지팬 세계 (Loan 1 times)

Material type
단행본
Personal Author
오병호 .
Title Statement
(오병호의)마지팬 세계 = Marzipan d'art / 오병호 저.
Publication, Distribution, etc
서울 :   대한제과협회 ,   2004 .  
Physical Medium
121 p. : 채색사진 ; 26 cm .
ISBN
8995475617:
Bibliography, Etc. Note
index : p. 121
Subject Added Entry-Topical Term
Candy. Marzipan.
000 00674namccc200241 k 4500
001 000045257248
005 20100807065649
007 ta
008 060520s2004 ulko 001a kor
020 ▼a 8995475617: ▼c \18000
035 ▼a KRIC09447034
040 ▼a 211046 ▼c 211046 ▼d 211046 ▼d 211010 ▼d 211010
082 0 4 ▼a 641.8/65 ▼2 21
090 ▼a 641.865 ▼b 2004
100 1 ▼a 오병호 . ▼0 AUTH(211009)30642
245 1 0 ▼a (오병호의)마지팬 세계 = ▼x Marzipan d'art / ▼d 오병호 저.
260 ▼a 서울 : ▼b 대한제과협회 , ▼c 2004 .
300 ▼a 121 p. : ▼b 채색사진 ; ▼c 26 cm .
504 ▼a index : p. 121
650 0 ▼a Candy.
650 0 ▼a Marzipan.
950 0 ▼b \18000

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Education Reserves(Health Science)/ Call Number 641.865 2004 Accession No. 141036805 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

Contents information

Author Introduction

오병호(지은이)

제과기능장. 2005 세계크로캉부슈대회 한국대표로 참가했다. 현재 (사)대한제과협회 기술분과위원으로 활동 중이다.

Information Provided By: : Aladin

Table of Contents


목차
마지팬이란… = 12
마지팬 공예에 필요한 기본 도구와 재료 = 13
Flower = 17
 장미(Rose Ⅰ) = 18
 장미(Rose Ⅱ) = 21
 장미(Rose Ⅲ) = 23
Animal 1
 돼지(pig) = 26
 사자(Lion) = 29
 고슴도치(Hedgehog) = 32
 닭(Chicken) = 34
 당나귀(Donkey) = 36
 양(Sheep) = 38
 달팽이(Snail) = 40
Animal 2 = 43
 곰(Bear) = 44
 하마(Hippo) = 48
 사슴(Deer) = 50
 강아지(Puppy) = 52
 생쥐(Mouse) = 54
 다람쥐(Squirrel) = 56
 거북이(Turtle) = 58
Animal 3
 원숭이(Monkey) = 62
 토끼(Rabbit) = 65
 코끼리(Elephant) = 68
 물개(Fur Seal) = 70
 개구리(Frog) = 72
 악어(Crocodile) = 74
 고양이(Cat) = 76
 오리(Duck) = 79
 공룡(Dinosaur) = 80
 말(Horse) = 82
 돌고래(Dolphin) = 84
 올빼미(Owl) = 86
 여우(Fox) = 88
 펭귄(Penguin) = 90
Fruit = 93
 체리(Cherry) = 94
 복숭아(Peach) = 96
 레몬(Lemon) = 98
 딸기(Strawberry) = 99
 바나나(Banana) = 100
 오렌지(Orange) = 101
 사과(Apple) = 102
People = 105
 개구쟁이(Naughty Boy) = 106
 소녀(Little Girl) = 109
 수사(Monk) = 112
 로빈후드(Robin Hood) = 114
 산타(Santa) = 116
 요정(Fairy) = 118


New Arrivals Books in Related Fields

Child, Julia (2021)
ぱんとたまねぎ (2021)
이어령 (2021)
장, 데이비드 (2021)