HOME > Detail View

Detail View

糖尿病と遺傳子 第1版

糖尿病と遺傳子 第1版

Material type
단행본
Personal Author
堀川幸男 , 1963- 安田和基 春日雅人 , 1948- 岡芳知 , 1949- 鎌谷直之 , 1948-
Title Statement
糖尿病と遺傳子 / 堀川幸男, 安田和基 編.
판사항
第1版.
Publication, Distribution, etc
東京 :   文光堂 ,   c2005.  
Physical Medium
xii, 266 p. : 揷圖 ; 26 cm.
Series Statement
糖尿病カレントライブラリ- ; 4
ISBN
4830613521:
General Note
シリ-ズ責任編集: 春日雅人 (Kasuga, Masato, 1948- ), 岡芳知 (Oka, Yoshitomo, 1949- ).  
執筆: 鎌谷直之 (Kamatani, Naoyuki, 1948- ) ... ほか.  
和文索引: p. 261-263  
歐文索引: p. 264-266  
Bibliography, Etc. Note
各章末文獻收錄
Subject Added Entry-Topical Term
Diabetes --Genetic aspects. Genetics. Diabetes Mellitus --genetics.
000 01527namccc200481 c 4500
001 000045209548
005 20100806085335
007 ta
008 051130s2005 ja a b 001a jpn
020 ▼a 4830613521: ▼c ¥8400
024 3 ▼a 9784830613524 ▼d C3047
040 ▼a 211009 ▼c 211009
050 1 4 ▼a RC660 ▼b .T66 2005
060 1 4 ▼a WK 810 ▼b T667 2005
082 0 4 ▼a 616.4/62/042 ▼2 22
090 ▼a 616.462042 ▼b 2005
245 1 0 ▼a 糖尿病と遺傳子 / ▼d 堀川幸男, ▼e 安田和基 編.
250 ▼a 第1版.
260 ▼a 東京 : ▼b 文光堂 , ▼c c2005.
300 ▼a xii, 266 p. : ▼b 揷圖 ; ▼c 26 cm.
440 0 0 ▼a 糖尿病カレントライブラリ- ; ▼v 4
500 ▼a シリ-ズ責任編集: 春日雅人 (Kasuga, Masato, 1948- ), 岡芳知 (Oka, Yoshitomo, 1949- ).
500 ▼a 執筆: 鎌谷直之 (Kamatani, Naoyuki, 1948- ) ... ほか.
500 ▼a 和文索引: p. 261-263
500 ▼a 歐文索引: p. 264-266
504 ▼a 各章末文獻收錄
650 0 ▼a Diabetes ▼x Genetic aspects.
650 0 ▼a Genetics.
650 1 2 ▼a Diabetes Mellitus ▼x genetics.
700 1 ▼a 堀川幸男 , ▼d 1963-
700 1 ▼a 安田和基
700 1 ▼a 春日雅人 , ▼d 1948-
700 1 ▼a 岡芳知 , ▼d 1949-
700 1 ▼a 鎌谷直之 , ▼d 1948-
900 1 1 ▼a Horikawa, Yukio , ▼d 1963-
900 1 1 ▼a Yasuda, Kazuki
900 1 1 ▼a Kasuga, Masato , ▼d 1948-
900 1 1 ▼a Oka, Yoshitomo , ▼d 1949-
900 1 1 ▼a Kamatani, Naoyuki , ▼d 1948-
940 ▼a To^nyo^byo^ to idenshi
949 ▼a To^nyo^byo^ karento raiburari^ ; ▼v 4
950 0 ▼b ¥8400 ▼c (本體 ¥8000 + 稅 ¥400)

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Medical Library/Closed Stacks3/ Call Number 616.462042 2005 Accession No. 141048272 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

聖隷嚥下チーム (2021)
대한신장학회 (2022)
WHO Classification of Tumours Editorial Board (2021)
Migliori, Giovanni Battista (2021)