HOME > Detail View

Detail View

노인 건강사정

노인 건강사정 (Loan 11 times)

Material type
단행본
Personal Author
김경희 , 역 김명희 , 역 김순애 , 역 박연환 , 역 하혜정 , 역
Title Statement
노인 건강사정 / 김경희 [외역].
Publication, Distribution, etc
서울 :   현문사 ,   2004.  
Physical Medium
293 p. : 삽도 ; 23 cm.
ISBN
8980595093
General Note
공역자 : 김명희, 김순애, 박연환, 하혜정  
부록 수록  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌 및 색인수록
000 00719namccc200265 k 4500
001 000045203598
005 20100806074428
007 ta
008 051108s2004 ulka b 001a kor
020 ▼a 8980595093 ▼g 93510
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 618.970231 ▼2 22
090 ▼a 618.970231 ▼b 2004
245 0 0 ▼a 노인 건강사정 / ▼d 김경희 [외역].
260 ▼a 서울 : ▼b 현문사 , ▼c 2004.
300 ▼a 293 p. : ▼b 삽도 ; ▼c 23 cm.
500 ▼a 공역자 : 김명희, 김순애, 박연환, 하혜정
500 ▼a 부록 수록
504 ▼a 참고문헌 및 색인수록
700 1 ▼a 김경희 , ▼e
700 1 ▼a 김명희 , ▼e
700 1 ▼a 김순애 , ▼e
700 1 ▼a 박연환 , ▼e
700 1 ▼a 하혜정 , ▼e

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Medical Library/Monographs(3F)/ Call Number 618.970231 2004 Accession No. 131022012 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B

Contents information

Table of Contents

목차
1. 간호사정 = 9
2. 면담: 건강력 수집 = 21
3. 신체사정 = 51
4. 일반검진과 정신건강사정 = 59
5. 피부사정 = 65
6. 머리, 얼굴, 목사정 = 83
7. 눈사정 = 93
8. 귀, 코, 후두사정 = 107
9. 유방사정 = 127
10. 흉곽과 폐사정 = 137
11. 심장과 혈관계 사정 = 151
12. 복부사정 = 171
13. 남성 생식기 사정 = 191
14. 여성 생식기 사정 = 201
15. 근골격계 사정 = 221
16. 신경계 사정 = 235
부록
 A 노인의 임상검사 수치 = 253
 B 성인의 요실금 = 255
 C 성인의 욕창: 예측과 예방 = 278
찾아보기 = 287

New Arrivals Books in Related Fields