HOME > 상세정보

상세정보

Title to territory

Title to territory

자료유형
단행본
개인저자
Shaw, Malcolm N. (Malcolm Nathan) 1947-
서명 / 저자사항
Title to territory / edited by Malcolm Shaw.
발행사항
Aldershot, Hants, England ;   Burlington, VT :   Ashgate ,   c2005.  
형태사항
525 p. ; 25 cm.
총서사항
Library of essays in international law
ISBN
1840144637 (hardback : alk. paper)
서지주기
Includes bibliographical references.
일반주제명
Territory, National. Boundaries. International law.
000 00943namuu22002898a 4500
001 000045194844
005 20051027163659
008 050426s2005 enk b 000 0 eng
010 ▼a 2005048006
020 ▼a 1840144637 (hardback : alk. paper)
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d 211009
042 ▼a pcc
050 0 0 ▼a KZ3670 ▼b .T58 2005
082 0 0 ▼a 341.4/2 ▼2 22
090 ▼a 341.42 ▼b T619
245 0 0 ▼a Title to territory / ▼c edited by Malcolm Shaw.
260 ▼a Aldershot, Hants, England ; ▼a Burlington, VT : ▼b Ashgate , ▼c c2005.
300 ▼a 525 p. ; ▼c 25 cm.
490 1 ▼a Library of essays in international law
504 ▼a Includes bibliographical references.
650 0 ▼a Territory, National.
650 0 ▼a Boundaries.
650 0 ▼a International law.
700 1 ▼a Shaw, Malcolm N. ▼q (Malcolm Nathan) ▼d 1947-
830 0 ▼a Libraries of essays in international law.
945 ▼a KINS

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 중앙도서관/법학보존서고(법학도서관 지하2층)/ 청구기호 341.42 T619 등록번호 111333166 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

관련분야 신착자료

주정균 (2021)
Dupuy, Pierre-Marie (2020)
Vincent, Philippe (2020)
Laatikainen, Katie Verlin (2020)
Kriangsak Kittichaisaree (2020)