HOME > Detail View

Detail View

지역정보센터 구축·운영 사례연구

지역정보센터 구축·운영 사례연구 (Loan 1 times)

Material type
단행본
Personal Author
조경식.
Corporate Author
현대사회연구소
Title Statement
지역정보센터 구축·운영 사례연구 / 조경식 연구.
Publication, Distribution, etc
서울 :   현대사회연구소 ,   2005.  
Physical Medium
149 p. : 도표 ; 23 cm.
Series Statement
연구보고서 ; 2005-1
Bibliography, Etc. Note
참고문헌 수록
000 00702namccc200241 k 4500
001 000045162340
005 20100806012557
007 ta
008 050331s2005 ulkd 000a kor
035 ▼a KRIC09761379
040 ▼a 211064 ▼c 211064 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 352.74 ▼a 303.4833 ▼2 22
090 ▼a 352.74 ▼b 2005
100 1 ▼a 조경식.
245 0 0 ▼a 지역정보센터 구축·운영 사례연구 / ▼d 조경식 연구.
260 ▼a 서울 : ▼b 현대사회연구소 , ▼c 2005.
300 ▼a 149 p. : ▼b 도표 ; ▼c 23 cm.
490 1 0 ▼a 연구보고서 ; ▼v 2005-1
504 ▼a 참고문헌 수록
710 ▼a 현대사회연구소
830 0 ▼a 연구보고서 (현대사회연구소) ; ▼v 2005-1
949 ▼a 현대사회연구소 연구보고서 ; ▼v 2005-1

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 352.74 2005 Accession No. 111303232 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

Contents information

Table of Contents

제1장 서론 = 13
  제1절 연구목적 = 13
  제2절 연구범위 및 방법 = 17
    1. 연구범위 = 17
    2. 연구방법 = 18
제2장 지역정보화와 지역정보센터 = 20
  제1절 지역정보화 = 20
    1. 지역정보화의 정의 = 21
    2. 지역정보화의 필요성 = 24

New Arrivals Books in Related Fields

Francis, Kathryn A (2021)
강근복 (2022)
김준현 (2022)
더휴먼. 편집부 (2022)