HOME > 상세정보

상세정보

Failure of a dream? : essays in the history of American socialism Rev. ed

Failure of a dream? : essays in the history of American socialism Rev. ed (2회 대출)

자료유형
단행본
개인저자
Laslett, John H. M. Lipset, Seymour Martin.
서명 / 저자사항
Failure of a dream? : essays in the history of American socialism / edited by John H.M. Laslett and Seymour Martin Lipset.
판사항
Rev. ed.
발행사항
Berkeley :   University of California Press,   c1984.  
형태사항
xviii, 554 p. ; 23 cm.
ISBN
0520035399 0520044525 (pbk.)
일반주기
Includes index.  
서지주기
Bibliography: p. [537]-539.
일반주제명
Socialism -- United States -- History.
000 00922camuu2200277 a 4500
001 000001091146
005 20030422150847
008 831205s1984 cau b s001 0 eng
020 ▼a 0520035399
020 ▼a 0520044525 (pbk.)
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d DLC ▼d OCoLC ▼d 244002
043 ▼a n-us---
049 0 ▼l 151145338
050 0 0 ▼a HX83 ▼b .F34 1984
082 0 0 ▼a 335/.00973 ▼2 21
090 ▼a 335.00973 ▼b F161-1
245 0 0 ▼a Failure of a dream? : ▼b essays in the history of American socialism / ▼c edited by John H.M. Laslett and Seymour Martin Lipset.
250 ▼a Rev. ed.
260 ▼a Berkeley : ▼b University of California Press, ▼c c1984.
300 ▼a xviii, 554 p. ; ▼c 23 cm.
500 ▼a Includes index.
504 ▼a Bibliography: p. [537]-539.
650 0 ▼a Socialism ▼z United States ▼x History.
700 1 0 ▼a Laslett, John H. M.
700 1 0 ▼a Lipset, Seymour Martin.

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 세종학술정보원/사회과학실/ 청구기호 335.00973 F161-1 등록번호 151145338 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

관련분야 신착자료