HOME > 상세정보

상세정보

Human growth hormone

Human growth hormone

자료유형
단행본
개인저자
Raiti, Salvatore, 1934- Tolman, Robert A.
서명 / 저자사항
Human growth hormone / edited by Salvatore Raiti and Robert A. Tolman.
발행사항
New York :   Plenum Medical Bk. Co.,   c1986.  
형태사항
xiii, 662 p. : ill. ; 26 cm.
ISBN
0306420538
서지주기
Includes bibliographies and index.
일반주제명
Growth disorders. Somatotropin. Somatostatin. Somatomedin. Growth Disorders. Somatotropin.
000 00855camuuu200289 a 4500
001 000000916350
005 19981217151740.0
008 860221s1986 nyua b 00100 eng d
010 ▼a 86003288
020 ▼a 0306420538
040 ▼a DNLM/DLC ▼c DLC ▼d 244002
049 0 ▼l 452045567 ▼f R
050 0 0 ▼a RB140 ▼b .H86 1986
082 0 0 ▼a 618.92/47 ▼2 19
090 ▼a 618.9247 ▼b R161h
100 1 ▼a Raiti, Salvatore, ▼d 1934-
245 1 0 ▼a Human growth hormone / ▼c edited by Salvatore Raiti and Robert A. Tolman.
260 ▼a New York : ▼b Plenum Medical Bk. Co., ▼c c1986.
300 ▼a xiii, 662 p. : ▼b ill. ; ▼c 26 cm.
504 ▼a Includes bibliographies and index.
650 0 ▼a Growth disorders.
650 0 ▼a Somatotropin.
650 0 ▼a Somatostatin.
650 0 ▼a Somatomedin.
650 2 ▼a Growth Disorders.
650 2 ▼a Somatotropin.
700 1 ▼a Tolman, Robert A.

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 세종학술정보원/과학기술실/참고 청구기호 R 618.9247 R161h 등록번호 452045567 도서상태 대출불가(열람가능) 반납예정일 예약 서비스 M

관련분야 신착자료

Merrow, A. Carlson (2022)
대한산부인과내분비학회 (2022)
김양진 (2022)
Kestly, Theresa A (2021)
Nair, Balakrishnan Kichu R (2021)
American Academy of Pediatrics. Committee on Infectious Diseases (2021)