HOME > 상세정보

상세정보

Basic forms of government : a sketch and a model

Basic forms of government : a sketch and a model (1회 대출)

자료유형
단행본
개인저자
Crick, Bernard R.
서명 / 저자사항
Basic forms of government : a sketch and a model / [by] Bernard R. Crick.
발행사항
[London] :   Macmillan,   [c1973].  
형태사항
96 p. ; 21 cm.
총서사항
Studies in comparative politics.
ISBN
0333137531
서지주기
Includes bibliographical references..
일반주제명
Comparative government. State.
000 00712camuuu200241 a 4500
001 000000904624
005 19981218104354.0
008 740402s1973 enk b 00010 eng
010 ▼a 74160152
020 ▼a 0333137531
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d 244002
049 0 ▼l 452043422 ▼l 452000252
050 0 0 ▼a JF31 ▼b .C73 1973
082 0 0 ▼a 321/.009
090 ▼a 321 ▼b C928b
100 1 ▼a Crick, Bernard R.
245 1 0 ▼a Basic forms of government : ▼b a sketch and a model / ▼c [by] Bernard R. Crick.
260 ▼a [London] : ▼b Macmillan, ▼c [c1973].
300 ▼a 96 p. ; ▼c 21 cm.
440 0 ▼a Studies in comparative politics.
504 ▼a Includes bibliographical references..
650 0 ▼a Comparative government.
650 0 ▼a State.

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 세종학술정보원/사회과학실/ 청구기호 321 C928b 등록번호 452000252 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 C M
No. 2 소장처 세종학술정보원/보존서고/ 청구기호 321 C928b 등록번호 452043422 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 C M

관련분야 신착자료