HOME > 상세정보

상세정보

Landmark cases in public international law

Landmark cases in public international law (7회 대출)

자료유형
단행본
개인저자
Heinze, Eric. Fitzmaurice, M.
서명 / 저자사항
Landmark cases in public international law / editors, Malgosia Fitzmaurice, Eric Heinze.
발행사항
London ;   Boston :   Kluwer Law International,   1998.  
형태사항
ix, 1376 p. : ill., maps ; 25 cm.
ISBN
9041197095
서지주기
Includes bibliographical references.
일반주제명
International law -- Cases.
000 00859camuu2200253 a 4500
001 000000869659
005 20040206100230
008 981001s1998 enkab b 000 0 eng
010 ▼a 98043259
020 ▼a 9041197095
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d UKM ▼d FCI ▼d OCLCQ ▼d LVB ▼d 211009
049 1 ▼l 111274168
050 0 0 ▼a KZ1242.5 ▼b .L36 1998
082 0 0 ▼a 341/.0268 ▼2 21
090 ▼a 341.0268 ▼b L257
245 0 0 ▼a Landmark cases in public international law / ▼c editors, Malgosia Fitzmaurice, Eric Heinze.
246 1 4 ▼a Landmark cases in international law
260 ▼a London ; ▼a Boston : ▼b Kluwer Law International, ▼c 1998.
300 ▼a ix, 1376 p. : ▼b ill., maps ; ▼c 25 cm.
504 ▼a Includes bibliographical references.
650 0 ▼a International law ▼v Cases.
700 1 ▼a Heinze, Eric.
700 1 ▼a Fitzmaurice, M.

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 중앙도서관/법학보존서고(법학도서관 지하2층)/ 청구기호 341.0268 L257 등록번호 111274168 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

관련분야 신착자료