HOME > Detail View

Detail View

Le lecteur, l'auteur et l'écrivain : Montaigne, 1492-1592-1992 : actes du colloque international de Haïfa, avril-mai 1992

Le lecteur, l'auteur et l'écrivain : Montaigne, 1492-1592-1992 : actes du colloque international de Haïfa, avril-mai 1992 (Loan 2 times)

Material type
단행본
Personal Author
Zinguer, Ilana.
Title Statement
Le lecteur, l'auteur et l'écrivain : Montaigne, 1492-1592-1992 : actes du colloque international de Haïfa, avril-mai 1992 / édités par Ilana Zinguer.
Publication, Distribution, etc
Paris :   H. Champion ;   Genève :   Editions Slatkine,   c1993.  
Physical Medium
281 p. ; 23 cm.
Series Statement
Colloques, congrès et conférences sur la Renaissance ;1
ISBN
2852032635
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references and index.
주제명(개인명)
Montaigne, Michel de,   1533-1592   Criticism and interpretation   Congresses.  
000 00000nam u2200205 a 4500
001 000000824506
005 20161129113642
008 940418s1993 fr b 101 0 fre
010 ▼a 94147040
020 ▼a 2852032635
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d 211009
049 1 ▼l 111245410
050 0 0 ▼a PQ1643 ▼b .L43 1993
082 0 4 ▼a 844.3 ▼2 21
084 ▼a 844.3 ▼2 DDCK
090 ▼a 844.3 ▼b M761Yz
245 0 3 ▼a Le lecteur, l'auteur et l'écrivain : ▼b Montaigne, 1492-1592-1992 : actes du colloque international de Haïfa, avril-mai 1992 / ▼c édités par Ilana Zinguer.
260 ▼a Paris : ▼b H. Champion ; ▼a Genève : ▼b Editions Slatkine, ▼c c1993.
300 ▼a 281 p. ; ▼c 23 cm.
490 1 ▼a Colloques, congrès et conférences sur la Renaissance ; ▼v 1
504 ▼a Includes bibliographical references and index.
600 1 0 ▼a Montaigne, Michel de, ▼d 1533-1592 ▼x Criticism and interpretation ▼x Congresses.
700 1 ▼a Zinguer, Ilana.
830 0 ▼a Colloques, congrès et conférences sur la Renaissance ; ▼v 1.

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 844.3 M761Yz Accession No. 111245410 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

Cortès, Edouard (2022)
Montaigne, Michel Eyquem de (2022)