HOME > 상세정보

상세정보

Classroom strategies for interactive learning 2nd ed

Classroom strategies for interactive learning 2nd ed (7회 대출)

자료유형
단행본
개인저자
Buehl, Doug.
서명 / 저자사항
Classroom strategies for interactive learning / Doug Buehl.
판사항
2nd ed.
발행사항
Newark, Del. :   International Reading Association,   c2001.  
형태사항
v, 170 p. : ill. ; 29 cm.
ISBN
0872072843 (pbk. : alk. paper)
서지주기
Includes bibliographical references.
일반주제명
Reading comprehension. Content area reading. Active learning.
000 00885camuu2200289 a 4500
001 000000755649
005 20020219151916
008 001010s2001 deua b 000 0 eng
010 ▼a 00011872
020 ▼a 0872072843 (pbk. : alk. paper)
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d YDX ▼d NLC ▼d 211009
042 ▼a pcc
049 1 ▼l 111207829
050 0 0 ▼a LB1050.45 ▼b .B84 2001
055 0 1 ▼a LB1050.45
082 0 0 ▼a 371.3 ▼2 21
090 ▼a 371.3 ▼b B928c2
100 1 ▼a Buehl, Doug.
245 1 0 ▼a Classroom strategies for interactive learning / ▼c Doug Buehl.
250 ▼a 2nd ed.
260 ▼a Newark, Del. : ▼b International Reading Association, ▼c c2001.
300 ▼a v, 170 p. : ▼b ill. ; ▼c 29 cm.
504 ▼a Includes bibliographical references.
650 0 ▼a Reading comprehension.
650 0 ▼a Content area reading.
650 0 ▼a Active learning.

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 중앙도서관/서고6층/ 청구기호 371.3 B928c2 등록번호 111207829 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

컨텐츠정보

저자소개

Doug Buehl(지은이)

<교실 수업 전략>

정보제공 : Aladin

관련분야 신착자료

유은영 (2020)
이영애 (2020)
이영애 (2020)