HOME > 상세정보

상세정보

Finite element computational fluid mechanics

Finite element computational fluid mechanics (1회 대출)

자료유형
단행본
개인저자
Baker, A. J., 1936-
서명 / 저자사항
Finite element computational fluid mechanics / A.J. Baker.
발행사항
Washington :   Hemisphere Pub. Corp.,   c1983.  
형태사항
xv, 510 p. : ill. ; 24 cm.
총서사항
Series in computational methods in mechanics and thermal sciences.
ISBN
0070034656 :
서지주기
Includes bibliographies and index.
일반주제명
Fluid mechanics. Finite element method.
000 00826camuuu200253 a 4500
001 000000618387
005 19981126130924.0
008 830111s1983 dcua b 001 0 eng
010 ▼a 83000036
020 ▼a 0070034656 : ▼c $27.95 (est.)
040 ▼a DLC ▼c DLC
049 1 ▼l 421020152 ▼f 과학 ▼l 421026440 ▼f 과학
050 0 ▼a TA357 ▼b .B27 1983
082 0 0 ▼a 620.1/06/01515353 ▼2 19
090 ▼a 620.106 ▼b B167f
100 1 ▼a Baker, A. J., ▼d 1936-
245 1 0 ▼a Finite element computational fluid mechanics / ▼c A.J. Baker.
260 ▼a Washington : ▼b Hemisphere Pub. Corp., ▼c c1983.
300 ▼a xv, 510 p. : ▼b ill. ; ▼c 24 cm.
440 0 ▼a Series in computational methods in mechanics and thermal sciences.
504 ▼a Includes bibliographies and index.
650 0 ▼a Fluid mechanics.
650 0 ▼a Finite element method.

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 과학도서관/Sci-Info(2층서고)/ 청구기호 620.106 B167f 등록번호 421020152 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M
No. 2 소장처 과학도서관/Sci-Info(2층서고)/ 청구기호 620.106 B167f 등록번호 421026440 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

관련분야 신착자료