HOME > 상세정보

상세정보

Recht und Wirtschaft heute : Festgabe zum 65. Geburtstag von Max Kummer

Recht und Wirtschaft heute : Festgabe zum 65. Geburtstag von Max Kummer

자료유형
단행본
개인저자
Kummer, Max. Merz, Hans. Schluep, Walter R.
서명 / 저자사항
Recht und Wirtschaft heute : Festgabe zum 65. Geburtstag von Max Kummer / Herausgegeben von Hans Merz und Walter R. Schluep.
발행사항
Bern :   Stämpfli & Cie,   1980.  
형태사항
xii, 696 p. : port. ; 25 cm.
ISBN
3727292032
일반주기
Text in French or German.  
서지주기
Bibliography of M. Kummer's works: p. 693-696. Includes bibliographical references.
일반주제명
Commercial law --Switzerland. Law. Lawyers --Switzerland --Biography.
주제명(개인명)
Kummer, Max   Bibliography.  
Kummer, Max.  
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000000608957
005 20170621094120
008 820113s1980 sz c b 000 0bger
010 ▼a 81103755 //r92
020 ▼a 3727292032
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d OCL ▼d KUB ▼d 211009
041 0 ▼a gerfre
043 ▼a e-sz---
049 ▼a KUBA ▼l 111112093
082 0 0 ▼a 346.494/07 ▼a 344.94067 ▼2 19
084 ▼a 346.49407 ▼2 DDCK
090 ▼a 346.49407 ▼b R297
245 0 0 ▼a Recht und Wirtschaft heute : ▼b Festgabe zum 65. Geburtstag von Max Kummer / ▼c Herausgegeben von Hans Merz und Walter R. Schluep.
260 ▼a Bern : ▼b Stämpfli & Cie, ▼c 1980.
300 ▼a xii, 696 p. : ▼b port. ; ▼c 25 cm.
500 ▼a Text in French or German.
504 ▼a Bibliography of M. Kummer's works: p. 693-696.
504 ▼a Includes bibliographical references.
600 1 0 ▼a Kummer, Max ▼x Bibliography.
600 1 0 ▼a Kummer, Max.
650 0 ▼a Commercial law ▼z Switzerland.
650 0 ▼a Law.
650 0 ▼a Lawyers ▼z Switzerland ▼x Biography.
700 1 ▼a Kummer, Max.
700 1 ▼a Merz, Hans.
700 1 ▼a Schluep, Walter R.

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 중앙도서관/법학보존서고(법학도서관 지하2층)/ 청구기호 346.49407 R297 등록번호 111112093 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

관련분야 신착자료