HOME > 상세정보

상세정보

Documentary : a history of the non-fiction film

Documentary : a history of the non-fiction film

자료유형
단행본
개인저자
Barnouw, Erik , 1908-.
서명 / 저자사항
Documentary : a history of the non-fiction film / Erik Barnouw.
발행사항
New York :   Oxford University Press ,   1974.  
형태사항
vi, 332 p. : ill. ; 24 cm.
ISBN
0195020057 :
일반주기
Includes index.  
서지주기
Bibliography: p. [297]-311.
일반주제명
Documentary films -- History and criticism.
000 00803camuu2200253 a 4500
001 000000587824
005 20100329130607
008 750107t19771974nyua b 001 0 eng
010 ▼a 74079618 //r88
019 ▼a 1188811
020 ▼a 0195020057 : ▼c $10.95
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d OCL ▼d 211009
049 ▼l 111102320
050 0 ▼a PN1995.9.D6 ▼b B37
082 0 0 ▼a 070.18 ▼2 22
090 ▼a 070.18 ▼b B262d
100 1 ▼a Barnouw, Erik , ▼d 1908-.
245 1 0 ▼a Documentary : ▼b a history of the non-fiction film / ▼c Erik Barnouw.
260 ▼a New York : ▼b Oxford University Press , ▼c 1974.
300 ▼a vi, 332 p. : ▼b ill. ; ▼c 24 cm.
500 ▼a Includes index.
504 ▼a Bibliography: p. [297]-311.
650 0 ▼a Documentary films ▼x History and criticism.

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 학술정보관(CDL)/B1 국제기구자료실(보존서고)/ 청구기호 070.18 B262d 등록번호 111102320 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

관련분야 신착자료