HOME > Detail View

Detail View

大學納入金 自律化 政策에 관한 硏究

大學納入金 自律化 政策에 관한 硏究

Material type
단행본
Corporate Author
한국대학교육협의회
Title Statement
大學納入金 自律化 政策에 관한 硏究 / 韓國大學敎育協議會 [편].
Publication, Distribution, etc
[서울] :   韓國大學敎育協議會 ,   1989.  
Physical Medium
132p. ; 26cm.
Series Statement
硏究報告 - 韓國大學敎育協議會 ; 第88-13-76號
General Note
권말에 부록으로 "개별 대학의 內生變數 및 總敎育費" 및 "外生變數 및 납입금의 年度別 推移" 수록  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌 : p.127 - 130
비통제주제어
대학납입금, 자율화, 정책, 연구, 한국대학교육협의회,,
000 00924camccc200289 k 4500
001 000000191247
005 20100807033004
007 ta
008 911211s1989 ulk 000 kor
012 ▼a KMO199111402
040 ▼a 011001 ▼d 211009
049 0 ▼a ACCL ▼l 411673662
052 0 1 ▼a 377.19 ▼b 한477ㄷㄴ
056 ▼a 377.19 ▼2 3
082 0 4 ▼a 378.106 ▼2 21
085 ▼a 5670 ▼2 KDCP
090 ▼a 378.106 ▼b 1989
110 ▼a 한국대학교육협의회 ▼0 AUTH(211009)80959
245 1 0 ▼a 大學納入金 自律化 政策에 관한 硏究 / ▼d 韓國大學敎育協議會 [편].
260 ▼a [서울] : ▼b 韓國大學敎育協議會 , ▼c 1989.
300 ▼a 132p. ; ▼c 26cm.
440 0 0 ▼a 硏究報告 - 韓國大學敎育協議會 ; ▼v 第88-13-76號
500 ▼a 권말에 부록으로 "개별 대학의 內生變數 및 總敎育費" 및 "外生變數 및 납입금의 年度別 推移" 수록
504 ▼a 참고문헌 : p.127 - 130
653 ▼a 대학납입금 ▼a 자율화 ▼a 정책 ▼a 연구 ▼a 한국대학교육협의회
965 ▼a 대학교육 ▼x 등록금

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Education Reserves2/ Call Number 378.106 1989 Accession No. 411673662 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

Grue, Jan (2022)
Mason, Mary Ann (2022)
유신열 (2022)
김보미 (2021)
Richards, Thomas (2022)
신희주 (2021)