HOME > 상세정보

상세정보

Invitation to linguistics : a basic introduction to the science of language [1st ed.]

Invitation to linguistics : a basic introduction to the science of language [1st ed.]

자료유형
단행본
개인저자
Pei, Mario, 1901-
서명 / 저자사항
Invitation to linguistics : a basic introduction to the science of language / by Mario Pei.
판사항
[1st ed.]
발행사항
Garden City, N.Y. :   Doubleday,   1965.  
형태사항
xi, 266 p. ; 22 cm.
서지주기
Bibliography: p. [245]-258.
일반주제명
Linguistics. Grammar, Comparative and general.
000 00719camuuu200241 4500
001 000000125909
005 19950929230814.0
008 720504s1965 nyu b 000 0 eng
010 ▼a 64022315 //r85
035 ▼a ocm00306666
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d m.c.
049 ▼a ACCL ▼l 412066236
050 0 ▼a P121 ▼b .P35
082 ▼a 410
090 ▼a 410 ▼b P377i
100 1 ▼a Pei, Mario, ▼d 1901- ▼w cn
245 1 0 ▼a Invitation to linguistics : ▼b a basic introduction to the science of language / ▼c by Mario Pei.
250 ▼a [1st ed.]
260 ▼a Garden City, N.Y. : ▼b Doubleday, ▼c 1965.
300 ▼a xi, 266 p. ; ▼c 22 cm.
504 ▼a Bibliography: p. [245]-258.
650 0 ▼a Linguistics.
650 0 ▼a Grammar, Comparative and general.

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 학술정보관(CDL)/B1 국제기구자료실(보존서고)/ 청구기호 410 P377i 등록번호 412066236 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

관련분야 신착자료