HOME > 상세정보

상세정보

Developing language skills in the elementary schools 5th ed

Developing language skills in the elementary schools 5th ed (2회 대출)

자료유형
단행본
개인저자
Greene, Harry Andrew, 1889- Petty, Walter Thomas, 1918- joint author.
서명 / 저자사항
Developing language skills in the elementary schools / Harry A. Greene, Walter T. Petty.
판사항
5th ed.
발행사항
Boston :   Allyn and Bacon,   c1975.  
형태사항
xiv, 513 p. : ill. ; 24 cm.
ISBN
0205046703
서지주기
Includes bibliographies and index.
일반주제명
Language arts (Elementary)
000 00821pamuuu200265 i 4500
001 000000124445
005 19950929074449.0
008 741116s1975 maua b 001 0 eng
010 ▼a 74028460
019 ▼a 2187468
020 ▼a 0205046703
035 ▼a ocm01312758
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d m.c.
049 ▼a ACCL ▼l 412340576
050 0 ▼a LB1576 ▼b .G743 1975
082 ▼a 372.6/044
090 ▼a 372.6 ▼b G799d5
100 1 ▼a Greene, Harry Andrew, ▼d 1889-
245 1 0 ▼a Developing language skills in the elementary schools / ▼c Harry A. Greene, Walter T. Petty.
250 ▼a 5th ed.
260 ▼a Boston : ▼b Allyn and Bacon, ▼c c1975.
300 ▼a xiv, 513 p. : ▼b ill. ; ▼c 24 cm.
504 ▼a Includes bibliographies and index.
650 0 ▼a Language arts (Elementary)
700 1 0 ▼a Petty, Walter Thomas, ▼d 1918- ▼e joint author. ▼w dn

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 학술정보관(CDL)/B1 국제기구자료실(보존서고)/ 청구기호 372.6 G799d5 등록번호 412340576 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

관련분야 신착자료