HOME > 상세정보

상세정보

Marx's critique of political economy : intellectual sources and evolution

Marx's critique of political economy : intellectual sources and evolution (3회 대출)

자료유형
단행본
개인저자
Oakley, Allen.
서명 / 저자사항
Marx's critique of political economy : intellectual sources and evolution / Allen Oakley.
발행사항
London ;   Boston :   Routledge & Kegan Paul,   1984-1985.  
형태사항
2 v. ; 23 cm.
총서사항
International library of economics.
ISBN
0710099444 (U.S. : v. 1) : 0710099452 (U.S. : v. 2) :
일반주기
Vol. 2 lacks series statement.  
내용주기
v. 1: 1844 to 1860. 1984. xiv, 266 p. -- v. 2: 1861 to 1863. 1985. x, 342 p.
서지주기
Includes bibliographies and indexes.
일반주제명
Marxian economics.
주제명(개인명)
Marx, Karl,   1818-1883.  
000 01056camuuu200301 a 4500
001 000000119441
005 19981019142745.0
008 831103m19841985enk b 001 0 eng
010 ▼a 83023111 //r872
020 ▼a 0710099444 (U.S. : v. 1) : ▼c 15.00
020 ▼a 0710099452 (U.S. : v. 2) : ▼c 16.50
040 ▼a DLC ▼c DLC
049 1 ▼l 111083091 ▼l 111083092 ▼l 412641174 ▼l 412641175
050 0 ▼a HB97.5 ▼b .O22 1984
082 0 0 ▼a 335.4/12 ▼2 19
090 ▼a 335.412 ▼b O11m
100 1 ▼a Oakley, Allen.
245 1 0 ▼a Marx's critique of political economy : ▼b intellectual sources and evolution / ▼c Allen Oakley.
260 ▼a London ; ▼a Boston : ▼b Routledge & Kegan Paul, ▼c 1984-1985.
300 ▼a 2 v. ; ▼c 23 cm.
490 1 ▼a International library of economics.
500 ▼a Vol. 2 lacks series statement.
504 ▼a Includes bibliographies and indexes.
505 0 ▼a v. 1: 1844 to 1860. 1984. xiv, 266 p. -- v. 2: 1861 to 1863. 1985. x, 342 p.
600 1 0 ▼a Marx, Karl, ▼d 1818-1883.
650 0 ▼a Marxian economics.
830 0 ▼a ILE (Series)

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 중앙도서관/서고6층/ 청구기호 335.412 O11m 1 등록번호 111083091 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M
No. 2 소장처 중앙도서관/서고6층/ 청구기호 335.412 O11m 1 등록번호 412641175 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M
No. 3 소장처 중앙도서관/서고6층/ 청구기호 335.412 O11m 2 등록번호 111083092 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M
No. 4 소장처 중앙도서관/서고6층/ 청구기호 335.412 O11m 2 등록번호 412641174 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

관련분야 신착자료