HOME > 상세정보

상세정보

Ta tung shu : The one-world philosophy of K'ang Yu-wei

Ta tung shu : The one-world philosophy of K'ang Yu-wei (2회 대출)

자료유형
단행본
개인저자
K'ang, Yu-wei, 1858-1927.
서명 / 저자사항
Ta tung shu : The one-world philosophy of K'ang Yu-wei / Yu-wei Kang ; translated from the Chinese with introd. and notes by Laurence G. Thompson.
발행사항
London :   Allen & Unwin,   [1958].  
형태사항
300 p. ; 22 cm.
서지주기
Bibliography: p. 279-289.
일반주제명
Utopias.
000 00812camuuu200253m 4500
001 000000119205
005 19981020103155.0
008 921117s1958 enk b 000 0 eng
010 ▼a 58004956 /rev
040 ▼a DLC ▼c TEU ▼d m.c. ▼d WOO ▼d UKM
041 1 ▼a eng ▼h chi
049 1 ▼l 412050668
050 ▼a HX811 1958 ▼b .K3
082 0 0 ▼a 335.1
090 ▼a 335.1 ▼b K16tEt
100 1 ▼a K'ang, Yu-wei, ▼d 1858-1927.
240 0 0 ▼a Ta tung shu. ▼l English
245 1 0 ▼a Ta tung shu : ▼b The one-world philosophy of K'ang Yu-wei / ▼c Yu-wei Kang ; translated from the Chinese with introd. and notes by Laurence G. Thompson.
260 ▼a London : ▼b Allen & Unwin, ▼c [1958].
300 ▼a 300 p. ; ▼c 22 cm.
504 ▼a Bibliography: p. 279-289.
650 0 ▼a Utopias.
740 0 1 ▼a One-world philosophy of K'ang Yu-wei.

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 학술정보관(CDL)/B1 국제기구자료실(보존서고)/ 청구기호 335.1 K16tEt 등록번호 412050668 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

관련분야 신착자료