HOME > 상세정보

상세정보

A living wage Rev. and abridged ed

A living wage Rev. and abridged ed

자료유형
단행본
개인저자
Ryan, John Augustine, 1869-1945.
서명 / 저자사항
A living wage / by John A. Ryan ; with an introduction by Richard T. Ely.
판사항
Rev. and abridged ed.
발행사항
New York :   Macmillan,   1920.  
형태사항
ix, 182 p. ; 21 cm.
서지주기
Includes bibliographical references.
일반주제명
Wages. Wages --Minimum wage.
000 00717camuuu200241ia 4500
001 000000118267
005 19981007145934.0
008 750905s1920 nyu b 000 0 eng
010 ▼a 20001611
040 ▼a DLC ▼c TOL ▼d TOL ▼d SER ▼d SLU ▼d 211009
049 1 ▼l 412275169
050 0 ▼a HB301 ▼b .R98 1920
082 0 4 ▼a 331.21
090 ▼a 331.21 ▼b R988Lr
100 1 ▼a Ryan, John Augustine, ▼d 1869-1945.
245 1 2 ▼a A living wage / ▼c by John A. Ryan ; with an introduction by Richard T. Ely.
250 ▼a Rev. and abridged ed.
260 ▼a New York : ▼b Macmillan, ▼c 1920.
300 ▼a ix, 182 p. ; ▼c 21 cm.
504 ▼a Includes bibliographical references.
650 0 ▼a Wages.
650 0 ▼a Wages ▼x Minimum wage.

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 중앙도서관/폐가실(희구)/ 청구기호 희귀 331.21 R988Lr 등록번호 412275169 도서상태 대출불가(열람가능) 반납예정일 예약 서비스 M

관련분야 신착자료

국민연금공단. 국민연금연구원 (2021)