HOME > 상세정보

상세정보

Kontrastive Linguistik und Übersetzungswissenschaft : Akten des internationalen Kolloquiums Trier/Saarbrücken, 25.-30.9.1978

Kontrastive Linguistik und Übersetzungswissenschaft : Akten des internationalen Kolloquiums Trier/Saarbrücken, 25.-30.9.1978 (1회 대출)

자료유형
단행본
개인저자
Kühlwein, Wolfgang. Thome, Gisela. Wilss, Wolfram.
서명 / 저자사항
Kontrastive Linguistik und Übersetzungswissenschaft : Akten des internationalen Kolloquiums Trier/Saarbrücken, 25.-30.9.1978 / Wolfgang Kühlwein, Gisela Thome, Wolfram Wilss (Hrsg.).
발행사항
München :   W. Fink,   c1981.  
형태사항
323 p. ; 23 cm.
ISBN
3770518551
서지주기
Includes bibliographical references.
일반주제명
Contrastive linguistics --Congresses. Translating and interpreting --Congresses.
000 00000nam u2200205 a 4500
001 000000072431
005 20170802103446
008 830830s1981 gw b 100 0 ger
010 ▼a 82143304
020 ▼a 3770518551
040 ▼a 21109 ▼c 211009 ▼d 211009
041 0 ▼a ger ▼a eng ▼a fre
049 ▼l 412616980
050 0 ▼a P134 ▼b .K63 1981
082 0 4 ▼a 415 ▼2 23
084 ▼a 415 ▼2 DDCK
090 ▼a 415 ▼b K963v
245 0 0 ▼a Kontrastive Linguistik und Übersetzungswissenschaft : ▼b Akten des internationalen Kolloquiums Trier/Saarbrücken, 25.-30.9.1978 / ▼c Wolfgang Kühlwein, Gisela Thome, Wolfram Wilss (Hrsg.).
260 ▼a München : ▼b W. Fink, ▼c c1981.
300 ▼a 323 p. ; ▼c 23 cm.
504 ▼a Includes bibliographical references.
546 ▼a Contributions in English, French, and German.
650 0 ▼a Contrastive linguistics ▼x Congresses.
650 0 ▼a Translating and interpreting ▼x Congresses.
700 1 ▼a Kühlwein, Wolfgang.
700 1 ▼a Thome, Gisela.
700 1 ▼a Wilss, Wolfram.

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 중앙도서관/서고6층/ 청구기호 415 K963v 등록번호 412616980 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

관련분야 신착자료

Narrog, Heiko (2021)