HOME > Detail View

Detail View

Naître au langage : genèse du sémiotique et psychologie

Naître au langage : genèse du sémiotique et psychologie

Material type
단행본
Personal Author
Jodelet, Francois.
Title Statement
Naître au langage : genèse du sémiotique et psychologie / François Jodelet ; préface de Jean Toussaint Desanti.
Publication, Distribution, etc
Paris :   Klincksieck,   1979.  
Physical Medium
269 p. ; 22 cm.
Series Statement
Horizons du langage. Série "Problèmes et perspectives."
ISBN
2252021268
General Note
"Publié avec le concours de l'Université de Paris X."  
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references and index.
Subject Added Entry-Topical Term
Language acquisition. Biolinguistics. Semiotics.
000 00000nam u2200205 a 4500
001 000000072219
005 20160406174802
008 840312s1979 fr b 001 0 fre c
010 ▼a 84672433
020 ▼a 2252021268
020 ▼z 225221268
040 ▼a MH ▼c MH ▼d 211009
049 ▼l 412476900
050 1 ▼a P118 ▼b .J62x 1979
082 0 4 ▼a 401
084 ▼a 401 ▼2 DDCK
090 ▼a 401 ▼b J63n
100 1 ▼a Jodelet, Francois.
245 1 0 ▼a Naître au langage : ▼b genèse du sémiotique et psychologie / ▼c François Jodelet ; préface de Jean Toussaint Desanti.
260 ▼a Paris : ▼b Klincksieck, ▼c 1979.
300 ▼a 269 p. ; ▼c 22 cm.
490 1 ▼a Horizons du langage. Série "Problèmes et perspectives."
500 ▼a "Publié avec le concours de l'Université de Paris X."
504 ▼a Includes bibliographical references and index.
650 0 ▼a Language acquisition.
650 0 ▼a Biolinguistics.
650 0 ▼a Semiotics.
830 0 ▼a Horizons du langage., ▼p Série "Problèmes et perspectives.".

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Centennial Digital Library/Stacks(Preservation)/ Call Number 401 J63n Accession No. 412476900 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields