HOME > 상세정보

상세정보

Education and bilingualism

Education and bilingualism

자료유형
단행본
개인저자
Siguan, Miguel, 1918-. Mackey, William Francis.
단체저자명
Unesco.
서명 / 저자사항
Education and bilingualism / Migual Siguan and William F. Mackey ; prepared for the International Bureau of Education.
발행사항
London :   K. Page in association with UNESCO, Paris, France,   1987.  
형태사항
147 p. ; 21 cm.
총서사항
Educational sciences.
ISBN
9231023403 (UNESCO) 185091270X (pbk.) :
서지주기
Bibliography: p. [131]-141.
일반주제명
Bilingualism. Education, Bilingual.
000 00949camuuu200289 a 4500
001 000000061581
005 19971203104647.0
008 870324s1987 enk b i00010 eng
010 ▼a 87125006 //r88
020 ▼a 9231023403 (UNESCO)
020 ▼a 185091270X (pbk.) : ▼c ?.95
049 ▼l 481023535 ▼x UN-U
050 0 ▼a LC3715 ▼b .S54 1987
082 0 ▼a 371.97 ▼2 19
090 ▼a 372.65 ▼b eb
110 2 ▼a Unesco.
245 1 0 ▼a Education and bilingualism / ▼c Migual Siguan and William F. Mackey ; prepared for the International Bureau of Education.
260 0 ▼a London : ▼b K. Page in association with UNESCO, Paris, France, ▼c 1987.
300 ▼a 147 p. ; ▼c 21 cm.
440 0 ▼a Educational sciences.
504 ▼a Bibliography: p. [131]-141.
650 0 ▼a Bilingualism.
650 0 ▼a Education, Bilingual.
700 1 0 ▼a Siguan, Miguel, ▼d 1918-.
700 1 0 ▼a Mackey, William Francis.
710 2 0 ▼a International Bureau of Education.

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 학술정보관(CDL)/B1 국제기구자료실(UN)/UN-U 청구기호 372.65 eb 등록번호 481023535 도서상태 대출불가(자료실) 반납예정일 예약 서비스 M

관련분야 신착자료