HOME > Detail View

Detail View

De la grammaire à la linguistique : l'étude de la phrase 2e ed

De la grammaire à la linguistique : l'étude de la phrase 2e ed

Material type
단행본
Personal Author
Gary-Prieur, Marie-Noëlle.
Title Statement
De la grammaire à la linguistique : l'étude de la phrase / Marie-Noëlle Gary-Prieur.
판사항
2e ed.
Publication, Distribution, etc
Paris :   Armand colin,   1989.  
Physical Medium
165 p. ; 21 cm.
Series Statement
Linguistique
ISBN
2200312628
Bibliography, Etc. Note
Bibliography: p. [141]-142.
Subject Added Entry-Topical Term
Phraseology. Parts of speech. Grammar, Comparative and general. Linguistics.
000 00000nam u2200205 a 4500
001 000000024318
005 20151104150449
008 950413s1989 fr b 000 0 fre
020 ▼a 2200312628
035 ▼a wes18900008
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 415 ▼2 23
084 ▼a 415 ▼2 DDCK
090 ▼a 415 ▼b G244d2
100 1 ▼a Gary-Prieur, Marie-Noëlle.
245 1 0 ▼a De la grammaire à la linguistique : ▼b l'étude de la phrase / ▼c Marie-Noëlle Gary-Prieur.
250 ▼a 2e ed.
260 ▼a Paris : ▼b Armand colin, ▼c 1989.
300 ▼a 165 p. ; ▼c 21 cm.
490 1 ▼a Linguistique
504 ▼a Bibliography: p. [141]-142.
650 0 ▼a Phraseology.
650 0 ▼a Parts of speech.
650 0 ▼a Grammar, Comparative and general.
650 0 ▼a Linguistics.
830 0 ▼a Linguistique.

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 415 G244d2 Accession No. 111024439 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields